Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

9 Γλύτωσε το λουκέτο η Εθνική τράπεζα στο Ραπτόπουλο

Ερωτήματα για την στάση ορισμένων..άμεσα θιγόμενων!
Τέλος εποχής για την ΕΤΕ Νεοχωρίου στην Αιτωλ/νία
Λουκέτα σε πολλά υποκαταστήματα της Εθνικής σε όλη την χώρα, μπαίνουν απο σήμερα,στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης  της τράπεζας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του "PO" οριστικό είναι πλέον η συνέχιση της λειτουργίας του μοναδικού υποκαταστήματος της τράπεζας στον δήμο Αγράφων,αυτό του Ραπτοπούλου.
Χάρη στις άμεσες ενέργειες κατοίκων,δήμου ,Περιφέρειας ,συλλόγων και φορέων αποφεύχθηκε για δεύτερη φορά το κλείσιμο του τραπεζικού καταστήματος της Εθνικής που θα ήταν άλλο ένα καίριο πλήγμα για την περιοχή και θα συνέβαλε ακόμη πιο βαθιά στην απαξίωση και την ερημοποίηση των χωριών της Δυτικής Ευρυτανίας,του ορενού Βάλτου,της Αργιθέας και όχι μόνο.
Την ίδια ώρα οριστικό λουκέτο μπαίνει στην  ΕΤΕ Νεοχωρίου στην Αιτωλ/νία,όπου σήμερα ανακοινώθηκε η μετακόμιση του υποκαταστήματος και η συγχώνευσή του με το Αιτωλικό .
Χάρη στο γεγονός της ..διάσωσης του υποκαταστήματος φαίνεται ξεκάθαρα πως πρέπει να ενεργούν στο μέλλον όλοι οι φορείς,όταν με την άριστη και άμεση συνεργασία όλων,καταφέρνουν θετικά αποτελέσματα για τον τόπο και τους κατοίκους.
Ωστόσο αρνητικές εντυπώσεις και ερωτηματικά προκάλεσε η στάση κάποιων αρμοδίων,
άμεσα θιγόμενων, που αντί να ήταν μπροστάρηδες σε κάθε αντίδραση για λουκέτο στην τράπεζα ή απλά αν δεν μπορύσαν να κρατούσαν ουδέτερη στάση ,εν τούτοις οι ίδιοι καθησύχαζαν κατοίκους και φορείς ,ρίχνοντας στάχτη στα μάτια,ότι με πληροφορίες τους ..εκ των έσω.. δεν υπάρχει θέμα και απλά όλα περι ..λουκέτου..είναι στην φαντασία κάποιων..
Για αυτούς... τους ευτυχώς λίγους θα μιλήσουμε ..σύντομα

9 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Έσωσα κι εγώ την Εθνική Τράπεζα στο Ραυτόπουλο...

ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ είπε...

AΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ(ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ-ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ-ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ Κ.Α).ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

σημασια εχει το αποτελεσμα μπραβο σε ολους
ενας ραπτοπουλιτης

ΛΑΜΠΡΟΣ είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΑΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ.ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Για δεύτερη φορά η Ντόρα έσωσε την τράπεζα.Εύγε!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Κινγκ Κονγκ την έσωσε !
Βάσιμες πληροφορίες !

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΘΑ ΤΟ ΚΛΑΙΓΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

ΜΑΚΗΣ είπε...

ΣΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΑ ΑΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ 20.000 ΚΑΙ ΑΝΩ.ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Και σε εκείνα τα χωριουδάκια κύριε Μακη κόσμος ζει κι αν δεν είναι 20000 είναι 5000, δεν κατάλαβα γιατί θα πρέπει να τους βγαίνει η πίστη να πηγαίνουν Καρπενησι ή Αγρινιο; Κρίμα που σκέφτεστε με τα νούμερα και δε λαμβανετε υπόψη σας την ταλαιπωρία.....αν ζουσατε εσείς σε ένα από αυτά τα χωριουδάκια όπως τα αποκαλείτε και σας έπαιρνε το ταξί 50 ευρώ να σας πάει σε τράπεζα ή με το κτελ ώρες ταξίδι, θα ήθελα να ξέρω τι θα λεγατε!