Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

0 Στην Μήλο βρέθηκε ο Νίκος Σουλιώτης

Στη Μήλο βρέθηκε ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, όπου συνεδρίασε η Επιτροπή «Χωροταξίας, Υποδομών & Περιβάλλοντος».
Το βασικό θέμα της συνεδρίασης ήταν η οριστικοποίηση του νέου Εθνικού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων (ΕΣΔΑ) καθώς και η ενημέρωση περί θεσπίσεων εθνικού νομοθετικού ρυθμιστικού και οργανωτικού πλαισίου για τη διαχείριση αναλωθέντων καυσίμων και ραδιενεργών αποβλήτων.
Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης έγιναν παρατηρήσεις επί του σχεδίου ΚΥΑ «Καθορισμός κανόνων, μέτρων και όρων για την αντιμετώπιση κινδύνων από ατυχήματα μεγάλης έκτασης σε εγκαταστάσεις ή μονάδες, λόγω της ύπαρξης επικίνδυνων ουσιών σε συμμόρφωση με τις διατάξεις της οδηγίας 2012/18/ΕΕ «για την αντιμετώπιση των κινδύνων μεγάλων ατυχημάτων σχετιζόμενων με επικίνδυνες ουσίες και για την τροποποίηση και στη συνέχεια την κατάργηση της οδηγίας 96/82/ΕΚ του Συμβουλίου» του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Συμβουλίου της 4ης Ιουλίου 2012.

Τέλος έγινε ενημέρωση για το θεματικό συνέδριο της ΚΕΔΕ με θέμα «Μοντέλα διαχείρισης ΑΣΑ και ο ρόλος των ΟΤΑ – εκτίμηση χωρικών, πληθυσμιακών και οικονομικών παραμέτρων».
ΔΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια :