Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

0 Αγιασμός στην Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ι.Μ. Καρπενησίου

Του π. Ευάγγελου Φεγγούλη
Αγιασμός επί τη ενάρξει των μαθημάτων της νέας Σχολικής χρονιάς, στην Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Καρπενησίου, τελέστηκε  στις αίθουσες του Ιερού Ναού Ευρυτάνων Αγίων στο Καρπενήσι, όπου στεγάζεται η εν λόγω Σχολή, όπως και η Σχολή Παραδοσιακών Οργάνων με την επωνυμία «Μάρκος Μπότσαρης».
Τον Αγιασμό τέλεσαν ο Αρχιερατικός Επίτροπος Καρπενησίων π. Νικόλαος Σταμούλης και ο εφημέριος του Ιερού Ναού π. Γεώργιος Χρυσαφογεώργος, ενώ παραβρέθηκαν ο καλλιτεχνικός Διευθυντής της Σχολής π. Λάμπρος Ανδρεάκης, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αγραίων π. Ευάγγελος Φεγγούλης, η Γραμματέας του Συλλόγου «Μάρκος Μπότσαρης», Δικηγόρος Χρυσούλα Σουλιώτη, οι καθηγητές της Σχολής π. Κων/νος Λιάπης, Τάσος Ηλιόπουλος, Γιάννης Δαράβαλης, Γεωργία Ανδρεάκη, Γιώργος Σαξαμπάνης, οι μαθητές και γονείς των.
Η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής λειτουργεί για 11η χρονιά προσφέροντας εκτός από υψηλής ποιότητος μουσική παιδεία την ευκαιρία για επαγγελματική αποκατάσταση.

Αρκετοί από τους 70 περίπου μαθητές της υπηρετούν ήδη στα αναλόγια, στην Ευρυτανία και αλλαχού, ενώ η παρακολούθηση των μαθημάτων στη Σχολή αυτή είναι δωρεάν.
BYZ

Δεν υπάρχουν σχόλια :