Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

3 Κινήσεις Σουλιώτη για τουριστική εκμετάλλευση της λίμνης Κρεμαστών

"Απαιτούμε μερίδιο απο την ΔΕΗ για την εκμετάλευση της Λίμνης"..
Στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες, που θα πραγματοποιηθεί στα Καλύβια Πεζούλας της Λίμνης Πλαστήρα, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015 θα συμμετέχει ο Δήμος Καρπενησίου.
 Ο Δήμαρχος Καρπενησίου θα βρεθεί εκεί με σκοπό να κάνει προσπάθεια για τουριστική εκμετάλλευση της λίμνης των Κρεμαστών.
Όπως δηλώνει ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης «Η ΔΕΗ είναι μια ανώνυμη εταιρεία και ο τόπος μας με τα νερά και τα ποτάμια του συνεισφέρει στα κέρδη της εταιρείας. Είναι λογικό λοιπόν να απαιτούμε μερίδιο όπως γίνεται και από τους μικροεπενδυτές ιδιώτες που έχουν κατασκευάσει υδροηλεκτρικά στην περιοχή του Δήμου Καρπενησίου και πληρώνουν κανονικά το ποσό που αναλογεί στα κέρδη τους.
Η συμμετοχή του Δήμου Καρπενησίου στο δίκτυο παραλίμνιων Δήμων στοχεύει επίσης στη
συνεργασία και με τους υπόλοιπους Δήμους που βρέχονται από τη λίμνη των Κρεμαστών αλλά και στη στόχευση για εύρεση πόρων μέσα από ένα δίκτυο παραλίμνιων Δήμων στην Ελλάδα και την Κύπρο».

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Για τα δημοτικά τέλη τι θα κάνει;

Ανώνυμος είπε...

Σουλιωτακο, ασε τη Λίμνη που ειναι στο Δήμο Αγραφων! να την αναλαβει ο Μπαμπαλής! Εσυ κατσε στα αυγα σου που μου θες και χρηματα απο το υδροηλεκτρικο... Τοσα εχει το Καρπενησι. παλι στο Καρπενησι τα λεφτα και η δόξα? αλλωστε ειναι και ο Δημος Αγραφων στο Δικτυο Πολεων με Λιμνες! Γιατι το κανετε τοσο θεμα δεν καταλαβαμε!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΔΗΜΑΡΧΕ.ΑΣΕ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΡΑΦΑ.ΑΡΚΕΤΑ ΤΑ ΕΧΕΤΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ.