Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

2 Καρπενήσι VS Αγρίνιο στις "μαμάδες" του Αρναούτογλου

H μαμά και η κόρη απ το Αγρίνιο κέρδισαν τις δύο φίλες απ το Καρπενήσι
Δείτε το βίντεο της εκπομπής 
Δράση, μαγειρική, γέλιο αλλά και αγωνία, ήταν τα συστατικά της πιο «νόστιμης» εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης " η Μαμά μου μαγειρεύει καλύτερη από την δική σου",που προβλήθηκε χθες απο το Καρπενήσι.
Τα δύο ζευγάρια που συμμετείχαν ήταν οι κυρίες Σπυριδούλα Τσούτσουρα με την Ζωή Φλωράτου απο το Καρπενήσι(φίλες) και η Μαρία και η Κωνσταντίνα Ντάλλα(μάνα με κόρη) απο το Αγρίνιο.
 Οι νοικοκυρές απο το Καρπενήσι μαγείρεψαν καλαμαράκια με φασολάκια ενώ οι Αγρινιώτισσες έφτιαξαν κεφτεδάκια με κολοκυθάκια λεμονάτα το οποίο και ήταν το το πιάτο που κέρδισε τόσο τον αυστηρό κριτή Έκτορα Μπουτρίνι όσο και την δωροεπιταγή των 500€.
Η εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» γυρίστηκε αρχές του Σεπτέμβρη στο Κεφαλόβρυσο και προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την εκπομπή πατώντας [ΕΔΩ].

2 σχόλια :

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΩΤΗΣ είπε...

ΑΣ ΚΑΘΑΡΙΖΑΝΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΓΥΡΙΣΜΑΤΩΝ.ΠΑΝΤΟΥ ΦΥΛΛΑ,ΛΑΣΠΕΣ,ΧΟΡΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΒΡΥΣΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΧΛΑ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο κ.Αρναούτογλου πληρώθηκε απο τον δήμο για να έρθει στο Κεφαλόβρυσο ή ήρθε μόνος του;Αν θεωρείτε προβολή του δήμου αυτό το ελεεινό πράμα τι να σας πω.Κρίμα!!!