Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

1 ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑ: Στο Αγρίνιο η φωλιά των όπλων


Γράφει ο βασίλης χήτος
Το Crimes on air είναι σε θέση να γνωρίζει πως η γιάφκα του Αγρινίου απ' όπου και οι φωτογραφίες, ήταν ο "αιμοδότης" των όπλων. Το διαμέρισμα στην πολυγιάφκα του Αγρινίου είχε νοικιάσει ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ Γεώργιος που συστήθηκε ως "Κύπριος" φοιτητής. Στο Αγρίνιο κατασχέθηκαν:
· Ένα (1) πολεμικό τυφέκιο τύπου Kalashnikov.
· Ένα (1) πολεμικό τυφέκιο άνευ ενδείξεων
· Ένα (1) περίστροφο Zastava
· Ένα (1) αλεξίσφαιρο γιλέκο
· Μικρή ποσότητα κάνναβης
· Γεμιστήρες
· Φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων
· Μία γυναικεία περούκα
· Δύο (2) κράνη μοτοσικλετών και δεκαεπτά (17) αυτοσχέδιες κατασκευές τσιμεντένιων μεταλλικών κυλίνδρων που έφεραν 4-5 ενσωματωμένα καρφιά ο καθένας. Οι κατασκευές αυτές χρησιμεύουν ως παγίδες που ρίχνονται στο δρόμο σε καταδίωξη για να σπάνε τα αστυνομικά λάστιχα. Επίσης στην ίδια περιοχή εντοπίστηκε και το άσπρο αυτοκίνητο μάρκας NISSAN για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την 3-12-2010 στο Αγρίνιο. Το όχημα ήταν καλυμμένο με κουκούλα αυτοκίνητου η οποία μαζί με τα δυο (2) κράνη είχαν αγοραστεί από κατάστημα στην Αθήνα στις 29-11-2010 από έναν από τους συλληφθέντες.
Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος των ΜΗΤΡΟΥΣΙΑ Αλέξανδρου και ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ Γεώργιου εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης του Ειδικού Εφέτη Ανακριτή, κατηγορουμένων για τρομοκρατικές πράξεις από κοινού, της έκρηξης από κοινού, της προμήθειας, κατασκευής και κατοχής εκρηκτικών υλών από κοινού και τη συγκρότηση και ένταξη στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς».

1 σχόλιο :

Anonymous είπε...

Το αίνιγμα των υπογραφών στη βόμβα που σκότωσε τον υπασπιστή του Χρυσοχοΐδη και στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης στις Κορυσχάδες προσπαθεί να λύσει η Αντιτρομοκρατική. Με άκρα μυστικότητα άνδρες της Αντιτρομοκρατικής βρέθηκαν στις Κορυσχάδες Ευρυτανίας μετά την πληροφορία ότι στο βιβλίο επισκεπτών του μουσείου άγνωστος έχει υπογράψει κείμενο ως Θανάσης Κλάρας με το πραγματικό όνομα δηλ. του καπετάνιου Άρη Βελουχιώτη. Όνομα όμως που χρησιμοποιήθηκε και από τον αποστολέα επιστολής προς την Ελευθεροτυπία μετά την δολοφονία του υπασπιστή του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη.