Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

1 Στην φόρα η περιουσία των Αιρετών.Τι δηλώνει ο Λάμπρος Τσιτσάνης

Mόνο στο Prasia.com
Tην περιουσιακή του κατάσταση, ως όφειλε βάση της ισχύουσας νομοθεσίας του Προγράμματος "Καλλικράτης" (Ν.3852/2010, άρθρο 61, παρ.4),δημοσιοποίησε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ευρυτανίας  κ. Λάμπρος Τσιτσάνης.
Μπορεί να θεωρείτε υποχρεωτική η ανάρτηση της περιουσίας του κάθε αιρετού αλλά υπέρ του είναι που τόλμησε,και δε κρύβεται πίσω απο την ανυπαρξία του κρατικού ελεγκτικού μηχανισμού, να  δημοσιοποιήσει τα του οίκου του,ενώ κάποιοι άλλοι σφυρίζουν αδιάφορα ψάχνοντας αφορμές.
Πλέον όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι έχουμε γυρίσει σελίδα και πρέπει όλοι τους με όλα τα μέσα να συμβάλουν στην διαφάνεια της πολιτικής ζωής του τόπου μας.
Σύμφωνα με την δήλωση ο πρώην εκπαιδευτικός  και η σύζυγός του έχουν εισοδήματα ύψους 47.000 ευρώ περίπου,καταθέσεις 565 ευρώ,είναι κάτοχος ενός διαμερίσματος 81 τμ στο Βύρωνα που το απέκτησαν το 1995 με δάνειο και ενός αυτοκινήτου 1600 κυβικών μοντέλο 1977.
Παρά την υποχρέωσή τους από τον νόμο ακόμα δεν έχουν δηλώσει την  περιουσιακή τους κατάσταση,τουλάχιστον δημοσιοποιήσει ,ο δήμαρχος Αγράφων,ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας, οι Αντιδήμαρχοι και  μέλη επιτροπών των δύο δήμων και της Αντιπεριφέρειας καθώς και οι άλλοι δύο Περιφερειακοί Σύμβουλοι.Γιατί άραγε;Ίσως να την έχουν στείλει στον Άρειο Πάγο και να αργούν ή να κωλύονται λόγω μη κατασκευής της σελίδας στο ιντερνετ.Απο δικαιολογίες ένα σωρό. Ίδωμεν...γιατι ήδη τρέχουν και πρόστιμα!
Δείτε αναλυτικά την περιουσιακή κατάσταση του κ.Τσιτσάνη:






1 σχόλιο :

Αγραφιώτης είπε...

Μπράβο στον κ Τσιτσάνη.Κάνει πράξη τα λόγια του για διαφανεια σε ολες τις κινησεις του προεκλογικα.
Να δουμε θα τον ακολουθησει και ο πρωην νομαρχης?