Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

0 Χοντρό ..παιχνίδι στην Κρέντη(Φώτο)

Πραγματοποιήθηκε στις 8 & 9 Φεβρουαρίου το Τουρνουά Δηλωτής Ζευγαριών που διοργάνωσε ο Σύλλογος Νέων Κρέντης ΄΄ΔΡΑΣΙΣ΄΄, για δεύτερη συνεχή χρονιά.
Η έναρξη του τουρνουά έγινε το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου το απόγευμα με την συμμετοχή ''ρεκόρ'' των 64 παιχτών!!!!
Δεκαέξι τραπέζια με τριάντα δύο ζευγάρια έβαλαν όλη την τέχνη τους και το μυαλό τους να δουλέψει, για την πιο έξυπνη μπλόφα ώστε να φτάσουν στον τελικό, χωρίς την κάποια, αναπόφευκτη ''γκάφα''....!!!
Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου συνεχίστηκε το τουρνουά για τον μεγάλο τελικό, και ενώ τα τραπέζια έχουν γίνει 2 και τα ζευγάρια 4, πρωτοκλασάτα άτομα της δηλωτής έχουν κάνει πηγαδάκια απορώντας πως έχουν βγει έξω από το παιχνίδι, χωρίς να παραλείπονται τα μεταξύ τους πειράγματα….
Στο τραπέζι του τελικού κάθισαν οι Κουτσιούμπας Θανάσης - Μάκκας Ηλίας με Βούρτσα Νίκο – Μάκκα Κώστα. Η αναμέτρηση αποδείχθηκε πολύ δυνατή, αφού στις δύο αναμετρήσεις υπήρξε ισοπαλία, και ενώ το σκορ ήταν 59-60, τελικώς νικητές αναδείχθηκαν οι Βούρτσας Νίκος - Μάκκας Κώστας.

Κατόπιν η Πρόεδρος του Συλλόγου απένειμε την τιμητική πλακέτα στους Βούρτσα Νίκο - Μάκκα Κώστα και τιμητικό μετάλλιο στους Κουτσιούμπα Θανάση - Μάκκα Ηλία.
Όλοι δώσαμε ραντεβού του χρόνου, με τους παίχτες να υπόσχονται πως θα είναι πιο προπονημένοι για τον τελικό…
Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες που πήραν μέρος στο τουρνουά.
Συγχαρητήρια στους νικητές!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :