Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

1 Δεν κατεβαίνει ο Καρφής δηλώνοντας απογοητευμένος

"Ο κόσμος πρέπει να ψηφίσει  αντιμνημονιακά στις ερχόμενες εκλογές"
Πολλοί ήταν αυτοί που πίστεψαν στο Καρπενήσι ότι μετά την κάθοδο Μπακογιάννη στην Περιφέρεια υπήρχαν πιθανότητες ότι ο αρχηγός της Αντιπολίτευσης Βαγγέλης Καρφής θα κυνηγήσει και πάλι την δημαρχία.
Εδώ και καιρό ο ίδιος έχει αποφασίσει να μην είναι και πάλι υποψήφιος όταν ολοι είχαν σίγουρο τον Μπακογιάννη να κατεβαίνει στο Καρπενήσι.
Τι όμως τι οδήγησε τον Καρφή σε αυτή την απόφαση την ώρα που τα πράγματα στο Καρπενήσι θα ήταν κατά πολύ καλύτερα για τον ίδιο με μια πιθανή στήριξη απο το Συριζα προ των πυλών ;
Σε επικοινωνία που είχε μαζί του πριν λίγες μέρες το "PO" ο ίδιος μας το ξεκαθάρισε κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να εμπλακεί στην διεκδίκηση της δημαρχίας στο Καρπενήσι δηλώνοντας βαθιά απογοητευμένος απο το πολιτικό σύστημα που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια αλλά και την "βρωμια",που μαστίζει τον ίδιο χώρο.

Περνώντας ένα βήμα πιο κάτω και σε ερώτησή μας για το πώς πρέπει να ψηφίσει ο κόσμος στις επόμενες εκλογές ο αρχηγός της Αντιπολίτευσης τόνισε ότι .."ο κόσμος πρέπει να ψηφίσει  αντιμνημονιακά"..


1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Βαγγέλη με απογοητεύεις! Τι σημαίνει «αντιμνημονιακά»;, όταν το μνημόνιο θα έχει τελειώσει πριν από τις επερχόμενες εκλογές; Και τι σημαίνει «αντιμνημονιακός» δήμαρχος; Μήπως θα καταγγείλει τις δανειακές συμβάσεις; Μήπως θα καταργήσει τους νόμους; Γι αυτό εκλέγουμε δήμαρχο ή να διαχειριστεί την πόλη; Νομίζω έχουμε χάσει την μπάλα!!!