Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

3 ΔΕΚ:Αναλαμβάνει τα ηνία o Γιάννης Σταμάτης

"Σε πλήρη μαρασμό και ερήμωση οι τοπικές Κοινότητες του Δήμου Καρπενησίου"
Παρών δηλώνει και ανασυγκροτείτε η δημοτική παράταξη "Δημοτική Κίνηση Καρπενησίου" εν όψει των εκλογών του Μαίου.
Μετά την αποχώρηση του επικεφαλή της Βαγγέλη Καρφή για προσωπικούς λόγους πλέον να ηνία της παράταξης αναλαμβάνει ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην δήμαρχος Γιάννης Σταμάτης όπου θα χειριστεί και θα διαμορφώσει το τελικό σχήμα που θα διεκδικήσει την ψήφο των κατοίκων του δήμου Καρπενησίου.
Αναλυτικά η επιστολή της ΔΕΚ έχει ως εξής..
"Τρία χρόνια τώρα στεκόμαστε απέναντι σε ένα αυτοδιοικητικό καθεστώς και με συγκεκριμένα  επιχειρήματα αναδεικνύουμε τις σκοπιμότηες αυτού του νεολαϊκιστικού  τοπικού παλαιοκομματικού πολιτικού μοντέλου.
Είναι γεγονός ότι οι παραλείψεις και η αδιαφορία της νυν δημοτικής αρχής για τους κατοίκους των χωριών μας, οδήγησαν τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Καρπενησίου  σε πλήρη μαρασμό και ερήμωση. Είναι επίσης γεγονός ότι οι ενέργειες στα έργα βιτρίνας του κέντρου  της πόλης του Καρπενησίου στα οποία στην κυριολεξία ξοδεύονται αρκετά εκατομμύρια, όχι μόνο δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα αλλά καθημερινά δυσκολεύουν την ζωή των πολιτών.
Η παράταξή μας συνεχίζοντας  τον αγώνα, καλεί όλους τους δημότες σε συστράτευση για να απαλλαγούμε από αυτή την δημοτική αρχή που δημιούργησε την νέα φυλή των ειδικών  συμβούλων προκαλώντας ταξικές διακρίσεις μεταξύ παιδιών επωνύμων και  παιδιών των «λοιπών», να απαλλαγούμε από τις σπατάλες, τις κοινωνικές διακρίσεις και αδικίες.

Καλούμε όλους τους δημότες και τις κοινωνικές ομάδες, εν όψει των δημοτικών εκλογών σε δημιουργία ενός ευρύτερου κοινωνικά αποδεκτού δημοτικού ψηφοδελτίου για το  Καρπενήσι μέσα από το οποίο θα αναδεικνύεται η Τοπική Δημοτική μας Δημοκρατία, μια έννοια που αποτελεί άγνωστη λέξη για την νυν δημοτική αρχή.
Τους χειρισμούς για την διαμόρφωση του τελικού σχήματος που θα διεκδικήσει την ψήφο των συνδημοτών μας στις εκλογές του Μαΐου  2014 αναλαμβάνει ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην δήμαρχος Γιάννης Σταμάτης (τηλ. 6972217570 και email jostamatis@gmail.com), μιας και ο νυν επικεφαλής της ΔΕΚ Βαγγέλης Καρφής για υπηρεσιακούς λόγους αδυνατεί να είναι και πάλι υποψήφιος , όπως ήδη  έχει δηλώσει ο ίδιος.
Καρπενήσι  17/2/2014
Εκ της Δ.Ε.Κ.

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ευχομαι τα καλύτερα στην νεά αρχή της δημοτικής αυτής παράταξης.
Πιστεύω ότι ο κόσμος του Καρπενησίου και των τοπικών κοινοτήτων να συστρατευθεί μαζί τους και να αφήσει πίσω αυτούς που εκμεταλλευόμενοι το όνομα του αείμνιστου Παύλου Μπακογιάννη είπαν ψέματα στον κόσμο ότι ο Κωστας Μπακογιαννης θα υπηρετούσε το λαό μέχρι το 2020.
Ας σταματήσουν πλέον μερικοί να χρησιμοποιούν αυτόν τον αγνό κόσμο ως σκαλοπάτι για την ανάδειξή τους στην κεντρική πολιτική σκηνή.
Είμαστε πλέον στο ίδιο έργο θεατές (Ντόρα Μητσοτάκη - Μπακογιάννη 1993, Κώστας Μπακογιάννης 2014)

Ανώνυμος είπε...

Εύχομαι καλό αγώνα στους αυτοδιοικητικούς που την πορεία τους υπηρέτησαν τους πολίτες, και δεν τους συμπεριφέρθηκαν σαν υπηρέτες.

ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ είπε...

Για τις ανεμογεννήτριες θα κάνει κάτι για να μην τοποθετηθούν στα παρθένα καταπράσινα δάση της Ευρυτανίας; Μπα... Αφού επί δημαρχίας του μπήκαν οι βάσεις για να φτάσουμε στο σημείο να έχουν πέσει οι τελικές υπογραφές... Γι' αυτό κι από τον λαό της Δομνίστας πρέπει να φάει ένα μεγαλοπρεπές ΜΑΥΡΟ.