Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

7 Επίσκεψη Τασιού στο Μεγάλο χωριό

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας, Αριστείδης Τασιός, την Παρασκευή 21 Μαρτίου παρευρέθηκε σε εκδήλωση που έγινε σε κέντρο διασκέδασης του Καρπενησίου, με φιλανθρωπικό σκοπό.
Τα έσοδα της λαχειοφόρου αγοράς διατέθηκαν στον Σύλλογο « ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» και συγκεκριμένα για την ανακαίνιση ενός σπιτιού στο Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας που έχει παραχωρηθεί στο Σύλλογο για να μπορέσει να φιλοξενήσει παιδάκια, κυρίως, κακοποιημένα.
Tο Σάββατο 22 Μαρτίου το πρωί επισκέφτηκε το Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας. Συνομίλησε με τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες και άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. 
Επιπλέον επισκέφθηκε το Λαογραφικό Μουσείο και μαζί με την Πρόεδρο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Μαζί για τον Συνάνθρωπο» κα. Μαίρη Καλλιάνη επισκέφτηκε το σπίτι που έχει παραχωρηθεί στο Σύλλογο «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» και πρόκειται να φιλοξενήσει παιδάκια, κυρίως, κακοποιημένα. 

7 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ντροπής πράγματα ...

Αυλή και αυλικοί ολοι μαζι μοιράζουν καρέκλες και ταχα φιλανθρωπία!

Κι ο κόσμος πειναει ...

Ανώνυμος είπε...

Αστεία πράγματα ΑΧΧΑΧΑΧΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Ξεφτιλα

Ανώνυμος είπε...

Που τον πατε τον βουτυρομπεμπε κανενα κυρος ντροπη.

Ανώνυμος είπε...

Αρη εσυ δεν ησουνα με τον κοντογιωργο κ κατα της ντορας στις εθνικες τωρα κολοτουμπες;;;;αρε λαμογια ντρεπομαι για λογαριασμο σας.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙΣ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΤΖΑΚΑΤΟ ΚΩΣΤΑΚΗ ΜΟΝΟ ΔΙΩΧΝΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Εμαθε κ ο τασιος που ειναι το μεγαλο χωριο;;μωρε μπραβο πρωοδο αυτο το παιδι;μεGPS πηγε η μονο του;