Κυριακή 18 Μαΐου 2014

0 Φαρμάκης:"Ψήφος διαμαρτυρίας θα ισοδυναμεί με ψήφο αυτοκτονίας"(Βίντεο)


Ασκώντας το εκλογικό του καθήκον  πριν από λίγη ώρα ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας με τον συνδυασμό του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Ανδρέα Κατσανιώτη, κ. Νεκτάριος Φαρμάκης ανέφερε:
 « Σε μια χρονική συγκυρία σαν τη σημερινή, οι πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας και της Δυτικής Ελλάδας καλούνται να επιλέξουν πρόσωπα, προγράμματα, οράματα και ανθρώπους που θα οδηγήσουν τον τόπο μας στο αύριο.
Θέλω να πιστεύω ότι οι πολίτες θα επιλέξουν αυτά τα πρόσωπα που θα μπορέσουν, μέσα από όσα έχουν ακουστεί κατά την προεκλογική περίοδο, να οδηγήσουν τον τόπο μας σε μια καλύτερη μέρα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήσουμε περιθώριο για ψήφο διαμαρτυρίας.
Γιατί η ψήφος διαμαρτυρίας κατά την άποψή μου θα ισοδυναμεί με ψήφο αυτοκτονίας. Αυτό που χρειάζεται ο τόπος είναι μια θετική ψήφο, ψήφο προοπτικής, ελπίδας και ψήφο για το αύριο.

Η διαδικασία κυλάει ομαλά και θέλω να πιστεύω ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα συμμετέχουν σε αυτή τη διαδικασία, ώστε να μιλάμε για μια πραγματικά δημοκρατική διαδικασία…»











Δεν υπάρχουν σχόλια :