Σάββατο 3 Μαΐου 2014

5 Στον συνδυασμό Μπαμπαλή ο Δημήτρης Γεωργαλής

"Πάμε μπροστά για έναν καλύτερο Δήμο Αγράφων"
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος στην ΔΕ Απεραντίων με τον συνδυασμό "ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ" του υπ.δημάρχου Θεόδωρου Μπαμπαλή,κατεβαίνει ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου της Δυτικής Ευρυτανίας Δημήτρης Γεωργαλής.
Ο κ.Γεωργαλής σε μήνυμά του για την κάθοδό του στις εκλογές αναφέρει:
" Διεκδικώ την ψήφο σας για να κάνουμε το Δήμο Αγράφων ένα τόπο καλύτερο, ένα τόπο ευκαιριών, ένα τόπο με όραμα. Σε κρίσιμες ώρες όπως αυτές που περνάμε η δράση του καθενός και η όρεξη για δουλειά είναι αυτό που μετράει. Τα λάθη που έγιναν ο λαός των Αγράφων τα γνωρίζει.
Κανένας μας τούτες τις ώρες δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Ας κάνουμε αυτό που πρέπει λοιπόν.
Ψηφίζουμε Δημήτρη Γεωργαλή από τη Δημοτική Ενότητα Απεραντίων για Δημοτικό Σύμβουλο Αγράφων και το ψηφοδέλτιο νίκης του Θεόδωρου Μπαμπαλή για Δήμαρχο Αγράφων. Πάμε μπροστά για έναν καλύτερο Δήμο Αγράφων!
Γεννήθηκα στην Κάτω Ποταμιά Γρανίτσας τον Αύγουστο 1940.  Είμαι γιος του Νάσου  και της Σοφίας Γεωργαλή (το γένος Τόλη) και εκτός από εμένα η γονείς μου απέκτησαν άλλους τρεις γιους: τον Κώστα, τον Γιώργο και τον Ηλία εκ των οποίων μόνο ο Κώστας δεν είναι εν ζωή.
Από πολύ μικρή ηλικία αναγκαστήκαμε να φύγουμε λόγω εμφυλίου πολέμου από το χωριό και βρεθήκαμε με την οικογένειά μου στην Αμφιλοχία και στη συνέχεια επιστρέψαμε.  Αναγκάστηκα λόγω των δύσκολων συνθηκών να φύγω από το χωριό σε πολύ μικρή ηλικία και να εγκατασταθώ στο Αγρίνιο και μετά στην Αθήνα.
Εργάστηκα από πολύ μικρός σε εργοστάσια, οικοδομές και όπου αλλού υπήρχε μεροκάματο ενώ συγχρόνως παρακολουθούσα το νυχτερινό σχολείο.
Επέτυχα μέσω εξετάσεων να προσληφθώ στη ΔΕΗ τη δεκαετία του 60 και συνέχισα να πηγαίνω στο νυχτερινό σχολείο όπου αποφοίτησα του εξατάξιου Γυμνασίου με την ειδικότητα του Ηλεκτροτεχνίτη.
Παντρεύτηκα το 1973 τη γυναίκα μου Αναστασία που κατάγεται από τον Μανταμάδο Λέσβου και
έχουμε αποκτήσει τρεις γιούς: τον Νάσο που είναι Δικηγόρος, τον Βαγγέλη που είναι Ηλεκτρολόγος και τον Αλέξανδρο που είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, ενώ εδώ και δύο χρόνια έχω προλάβει να αποκτήσω και τρία εγγονάκια!  Ο γιος μου Νάσος ήταν Νομαρχιακός Σύμβουλος Ευρυτανίας (2003 - 2010) και ήταν υποψήφιος βουλευτής το 2007 και το 2009.
Από το 1974 μέχρι το 1997 ήμουν Πρόεδρος της ΕΤΕ-ΔΕΗ Πειραιά, αφού με ψήφιζαν συνάδελφοί μου από όλες τις παρατάξεις, αναγνωρίζοντας ότι αγωνιζόμουν για όλους πέρα από κόμματα και παραταξιακές αγκυλώσεις.  Από το 1997 που συνταξιοδοτήθηκα ζω και δραστηριοποιούμαι στη Γρανίτσα και υπήρξα και για μία διετία Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Απεραντίων (1999-2000) ενώ από το 2001 είμαι για πάρα πολλά έτη Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Δυτικής Ευρυτανίας του οποίου είμαι εκ των ιδρυτικών μελών ενώ ασχολούμαι με τη Μελισσοκομία και τη γεωργία.

Κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως Προέδρου του Κυνηγετικού Συλλόγου, ο Σύλλογος έχει να επιδείξει πλούσιο φιλοθηραματικό και κοινωνικό έργο με καθαρισμούς μονοπατιών, εμπλουτισμό βιοτόπων, κατασκευή πέτρινων βρυσών (Φραγκίστα, Λεπιανά) και πρόσφατα ανακαινίσαμε το κιόσκι που βρίσκεται στη διασταύρωση της Βίνιανης.  Έχουμε επίσης προβεί σε πλήθος άλλων ενεργειών (σύσταση ομάδων Δασοπροστασίας και Εκτάκτου Ανάγκης) και ο Σύλλογος μας με έδρα τη Γρανίτσα, μπορεί να υπερηφανεύεται ότι είναι ο πολυπληθέστερος και πλέον ενεργός Σύλλογος του Δήμου μας, ενώ διαθέτει και Θηροφύλακα.
Όσοι με γνωρίζετε ξέρετε την παθολογική αγάπη μου για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του καθώς και τις προσπάθειες που έχω κάνει για να βελτιώσω τη ζωή των κατοίκων του Δήμου μας.  Έχω συγκρουστεί επανειλημμένα με κατεστημένα και παλαιωμένες αντιλήψεις, πολλές φορές εντελώς μόνος, αλλά ποτέ δεν εγκατέλειψα τον αγώνα μου για την υπεράσπιση αυτών που θεωρούσα δίκαια.  Γι' αυτό και συστρατεύθηκα στον κοινό αγώνα με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Αγράφων Θεόδωρο Μπαμπαλή και τους συνυποψηφίους μου, για να κάνουμε το αυτονόητο: να δουλέψουμε σκληρά να διορθώσουμε αυτά που έγιναν λάθος αυτά τα χρόνια και να χτίσουμε επάνω στις αρχές και αξίες του τόπου μας τις οποίες κάποιοι ποδοπάτησαν.
Θεωρώ ότι με την εμπειρία και τις γνώσεις μου μπορώ να βοηθήσω τους συνδημότες μου να λύσουμε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και τα οποία δυστυχώς είναι αποτέλεσμα των λανθασμένων επιλογών των Δημοτικών αρχών που δεν ασχολήθηκαν ποτέ με τα πραγματικά προβλήματα αλλά αναλώθηκαν σε μικροπολιτικά που τελικά οδήγησαν το Δήμο μας σε αδιέξοδο.
Ζητώ την ψήφο σας και τη βοήθειά σας στον κοινό αγώνα που έχουμε να δώσουμε!
ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟ ΜΠΑΜΠΑΛΗ! 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ
(ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΠΕΡΑΝΤΙΩΝ)
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΥΤ. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΕΗ

κιν.6972005165
Το προφίλ του υποψηφίου στο facebook

5 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΠΑΡΜΠΑ ΜΗΤΣΟ.

Χρηστος είπε...

Νεα μυαλα! Νεοι ανθρωποι! Και με facebook! Ηθελα να τον δω να κανει add στο facebook και τιποτα αλλο στο κοσμο!

Βασιλης είπε...

Γιαυτο το λογο σας δινω για αλλη μια φορα συγχαρητηρια για το μπλοκ σας κ. Κουκουραβα και στους συνεργατες σας. Ταχυστοι στις αναρτησεις και ορθοι στο λογο. Ανωτεροι μακραν απο τον Ευρυτανικο Παλμο. Διαβαστε δημοσιευμα του για τον Χρυσαφογεωργο Λαμπρο και θα καταλαβετε τι εννοω. Τον αναφερει ως ''ΤΕΧΡΟΚΡΑΤΗ'' (τι λεξη ειναι αυτη)? Και αν εννοουσε ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗ μηπως τον παρομειαζει με τον Στουρναρα? Γελανε ολοι οι ελληνες με αυτο. Και αυτος ο Χρυσαφογεωργος δεν το ειδε να τους πει να το διορθωσουν? Αλλα συγνωμην ειναι Τεχνοκρατης με τεραστιο βιογραφικι. Συγχαρητηρια παιδια του Πρασσια που οντως εισται αψογοι. Γιατι σημασια δεν εχει να εχουμε ενα μπλοκ αλλα να ξερουμε και να το διαχειριζομαστε. Και στην διαχειριση ειναι οι τιτλοι προσομοιωσεων και τα ορθογραφικα λαθη. Μπραβο σας και παλι.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω απόλυτα μαζί σου Βασίλη ως προς το prasia@online αλλά διαφωνώ με την ειρωνική σου κριτική για εναν νέο άνθρωπο ,που δύσκολα τους βρίσκεις σήμερα για να θέλουν να ασχολήθούν και να προσφέρουν στον τόπο τους ....ανεξαρτήτως με ποιόν συνδυασμό είναι υποψήφιος ....Αλλά είδαμε τόσα χρόνια και τους άλλους που δεν μπορούν ούτε λέξη να αρθρώσουν ...

Βασιλης είπε...

Δεν υπαρχει καμια ειρωνια απο μερους μου. Ειρωνια υπαρχει απο τον ευρυτανικο παλμο και απο τον ιδιο ο οποιος εδωσε αυτη την διαφημιση (τον Χρυσαφογεωργο εννοω) που τολμα - τολμουν να τον προσφωνουν - αυτοπροσφωνητε ως ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ. Για να προσγειωθουμε λιγακι! Το τι ειναι ο καθενας το κρινουν οι αλλοι! Ακου εκει ο Χρυσαφογεωργος Τεχνοκρατης! Μαθε πρωτα της γνωσεις του και την εννοια της λεξεως και μετα θα καταλαβεις τι εννοω. Σεμνα και ταπεινα χωρις τυμπανοκρουσιες! Επαναλαμβανω ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ!