Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

1 ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ευρυτανίας:"Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να ανατραπεί το συντομότερο"

Στα πλαίσια μιας μεγάλης πολιτικής εξόρμησης του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την Ελλάδα με στόχο τη συγκρότηση μιας πλατιάς κοινωνικοπολιτικής συμμαχίας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων όσων θίγονται άμεσα από τη μνημονιακή πολιτική, την υπεράσπιση του δημόσιου πλούτου και των κοινωνικών αγαθών που απειλούνται άμεσα με ξεπούλημα και το άνοιγμα του κόμματος μας στην κοινωνία, επισκέφτηκαν την περιοχή μας,
 Την Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014 ο βουλευτής Φθιώτιδας Βασίλης Κυριακάκης και το μέλος της Κ.Ε. του κόμματος Κώστας Δελημήτρος.
Μαζί με στελέχη της τοπικής οργάνωσης  του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκαν υπηρεσίες της πόλης μας (Πυροσβεστική, Δασαρχείο, Αστυνομία, ΔΕΗ , Νοσοκομείο) και χωριά της Ποταμιάς.
Συζήτησαν με τους εργαζόμενους την κατάσταση  των υπηρεσιών και των εργαζόμενων. Κοινή διαπίστωση, η έντονη η ανησυχία όλων για το ασφαλιστικό και τις συντάξεις, για τις απολύσεις μέσω «αξιολόγησης», για το ξεπούλημα παραλιών και δασών, για τη ΔΕΗ και τις ανατιμήσεις στο ρεύμα, για τις υπηρεσίες υγείας και την παιδεία.
 Γενικό συμπέρασμα : Κάθε μέρα που περνάει χάνομε σαν λαός σε δικαιώματα και σε έδαφος. «δεν
πάει άλλο»  Τελική λύση: Πολιτική αλλαγή. Το συντομότερο δυνατόν η κυβέρνηση αυτή πρέπει να ανατραπεί.
Καλούμε λοιπόν, τον  κάθε συμπολίτη  μας να πάρει μέρος στην ανατροπή και να κάνει την ελπίδα πράξη.

                         ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ    

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Και ποιος θα ρθει;