Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

0 Συγχαρητήρια επιστολή ΟΕΣ στους επιτυχόντες μαθητές

Μία ακόμα γενιά νέων ανθρώπων ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά της μακριά από την Ευρυτανία ,επιδιώκοντας την γνώση και τις δεξιότητες εκείνες που θα τους εξασφαλίσουν στο μέλλον τα πνευματικά και τα υλικά αγαθά που ονειρεύονται οι ίδιοι, οι γονείς τους και οι καθηγητές τους ιδιαίτερα στην Ευρυτανία σας προσφέρουν κάτω από δύσκολες συνθήκες , όλοι μαζί έδωσαν και φέτος μία ιδιαίτερα σκληρή μάχη.
Η επιθυμία του κάθε γονέα, που με θυσίες στέλνει το παιδί του να σπουδάσει, είναι να το δει να επιστρέφει μετά από κάποια χρόνια στον τόπο του και να προσφέρει με τις γνώσεις που απέκτησε στην ηθική και οικονομική ανάπτυξη, του τόπου, της πατρώας γης στην Ευρυτανία.
Ευχόμαστε σε όλους καλή φοιτητική ζωή ,γι’ αυτούς που ξεκινούν τώρα τις σπουδές τους αλλά και όσους φέτος δεν τα κατάφεραν, το μήνυμα είναι κοινό. Η ζωή συνεχίζεται, η προσπάθεια δεν τελειώνει ποτέ και ολόκληρη η ζωή είναι μπροστά στους νέους ανθρώπους που καλούνται να την κατακτήσουν δίνοντας το δικό τους αγώνα».
«…Βρες χρόνο για διάβασμα-Αυτό είναι το θεμέλιο της γνώσης

Βρες χρόνο για όνειρα-Αυτά θα τραβήξουν το όχημά σου ως τα’ αστέρια
Βρες χρόνο να γελάς-Αυτό είναι η μουσική της ψυχής
Βρες χρόνο να είσαι παιδί-Για να νοιώθεις αυθεντικά ανθρώπινος…»
«Βρες χρόνο-Γιάννης Ρίτσος»
θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ -ΤΕΙ της επιλογής τους. Οι ευχές μας για πρόοδο, ευτυχία και ευημερία, να τους συνοδεύουν πάντα.
Για το Δ.Σ. της ΟΕΣ

Η Πρόεδρος                              Η Γεν. Γραμματέας
Αγγελική Σκοτίδα                   Νίκη Ρέκκα- Τζανάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια :