Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

13 Τα παραλειπόμενα της ένστασης Δημητρόπουλου στο ΣτΕ

Έως τέλος Νοεμβρίου η απόφαση του ΣτΕ
Συζητήθηκε σήμερα το πρωί στο Συμβούλιο της Επικρατείας στην Αθήνα η ένσταση που κατέθεσε ο Χρήστος Δημητρόπουλος κατά των αποφάσεων των Πρωτοδικείων Καρπενησίου και Λαμίας ζητώντας και πάλι εκλογές στα Άγραφα .
Στην αίθουσα του δικαστηρίου ήταν ο δήμαρχος Αγράφων Θεόδωρος Μπαμπαλής με το δικηγόρο του καθώς και ο Χρήστος Δημητρόπουλος με δύο δικηγόρους.
Η διαδικασία δεν κράτησε πολύ και οι δικηγόροι αναλώθηκαν και κατέθεσαν τα ίδια στοιχεία που κατέθεσαν και στο Πρωτοδικείο Λαμίας.
Η έδρα του ΣτΕ δεν εξέφρασε γνώμη παρά παρέπεμψε τους ενδιαφερόμενους για την τελική απόφαση που θα ανακοινωθεί μέσα σε δύο μήνες.

13 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα πόσο ακομη θα εξευτελιζουν τους εαυτούς τους τους, έλεος.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ..

Ανώνυμος είπε...

Εαν είχε λίγο ίχνος ντροπής κ άλλο λίγο σοβαρότητας δεν θα έπρεπε να ξαναπεράσει τον μεγδοβα, εγω που τα λεω αυτά ήμουν ενταγμένος στο ψηφοδέλτιο του...Ίσως το ποιο τραγικό λάθος μου όταν κατάλαβα τι συμβαίνει, θαλω να πω ανα μεγάλο συγνώμη σε όλους τους ευρυτανες για την κατάντια του δημου μας κ να ευχηθώ στον κύριο μπαμπαλη καλη δυναμη κ να προσπαθήσει να αλλάξει τον διαλυμένο δημο μας.

Ανώνυμος είπε...

Αρε περήφανα άγραφα πόσο μικρα ανθρωπάκια σε κυβερνούσανε κ σε εξευτελισανε..

Ανώνυμος είπε...

Κρατοοοοος πού είσαι; ;;κάποιοι πρέπει σύντομα να πάνε φυλακή, ξυπναααα κράτος επιτέλους.

Ανώνυμος είπε...

Άιντε ρε δημητροπουλε τράβα σπίτι σου κ πιες κανα τσάι αρκετά μας τα πρήξες, δεν έχεις καταλάβει ότι έγινε ο περίγελος της Ευρυτανίας;

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΕΣ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΕ. ..ΑΝΤΕ ΓΕΙΆ. .

Ανώνυμος είπε...

Οτι παρελαση δν θα προλαβει ν κανει ο Μπαμπαλης,μν αγχωνεστε παιδια ο Δημητροπουλος δημαρχος θα ειναι.

Ανώνυμος είπε...

Πόσο ανθρωπάκι είσαι ρε φιλε, κριμα.

Ανώνυμος είπε...

Δν πεφτω στο επιπεδω σου να σου απαντησω.αλλα γιατι αγχωνεστε οταν παμε στς καλπες θ δουμε πιος θα ειναι νικητης

Ανώνυμος είπε...

Α ρε ανθρωπακια....ακομα πληρωνετε μπας και σωσετε την παρτιδα απο ορκωτους λογιστες κτλ-απο χρηματα που χρωστατε στους εργολαβους και παει λεγοντας-δεν σωζεστε με τιποτα ομως

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ ΑΚΟΜΑ...ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ?ΝΑΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ...ΑΞΙΟΣ ΕΙΝΑΙ...ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΣ...ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ...ΚΑΘΑΡΟΣ....ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ...ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΚΑΤΙ,ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2019.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ποτε αναλαμβανει δημαρχος ο Δημ/λος???δε μας ειπατε δεν ξερουμε