Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

7 Σε πλήρη αποσύνθεση ο δήμος Αγράφων

Επιστολή Μπαμπαλή για την Παραλαβή – Παράδοση στο Δήμο Αγράφων
"Θα αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει"
Σε όλους τους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας σήμερα πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη τελετή παραλαβής παράδοσης της νέας δημοτικής – περιφερειακής αρχής από την προηγούμενη, εκτός από το Δήμο Αγράφων όπου δεν συνέβη κάτι τέτοιο.
Δυστυχώς, η απερχόμενη δημοτική αρχή του Δήμου μας για ακόμη μια φορά απέδειξε με πράξεις πως λειτουργούσε, οδηγώντας τον τόπο μας σε τέλμα.
Όχι μόνο δεν υπήρξε κανείς να μας παραδώσει έστω και τα κλειδιά του Δημαρχείου, αλλά διαπιστώσαμε έκπληκτοι πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα Δήμο σε πλήρη αποσύνθεση.
Δεν χρειάζεται, όμως να σχολιάσουμε πως δεν παραβρέθηκε ουδείς στην ορκωμοσία μας από την πρώην δημοτική αρχή, καθώς είχαν δουλειά για να αναρτούν μέχρι τα ξημερώματα της 1ης Σεπτεμβρίου, συμβάσεις στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, αμφισβητούμενων έργων και προμηθειών.

Η όλη τραγική κατάσταση θα απογραφεί και θα καταγραφεί με τις απαιτούμενες νομικές διαδικασίες και να είστε σίγουροι Αγραφιώτισσες και Αγραφιώτες ότι θα αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει.
Ως νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Αγράφων, δεσμευόμαστε για ακόμη μια φορά, πως θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις και θα εργαστούμε σκληρά, για να αλλάξουμε τη φθίνουσα πορεία του Δήμου και να δώσουμε μια νέα πνοή αισιοδοξίας και ανάπτυξης, στον τόπο μας που το αξίζει.
Αγαπητές Αγραφιώτισσες και αγαπητοί Αγραφιώτες και Θέλουμε και Γνωρίζουμε και Μπορούμε, γι’ αυτό και θα πετύχουμε!
Γραφείο τύπου Δημάρχου Αγράφων



7 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι; Πως συνεδρίασε εχθές ο Δήμαρχος και σήμερα δεν μπορούσε να μπει στο Δημαρχείο; Ειναι αλλού η αίθουσα του συμβουλίου και αλλού το Δημαρχείο; Μπερδεύτηκα! Χ.Τ

ΕΝΑΣ ΤΡΟΒΑΤΙΑΝΟΣ είπε...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΙ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΣΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΤΟΠΟ

Τ.Π Ραπτόπουλο είπε...

Δεν μπορεί κ δήμαρχε οι Αγραφιώτες να πεινούν και αυτοί που διοικησαν τον δήμο τόσα χρόνια να τρώνε με χρυσα κουτάλια.Επιτέλους όποις έφαγε δημοσιο χρήμα και λεφτά των Αγράφων να μπει φυλακή.Η πρώτη δεσμευσή σας πρέπει να είναι αυτή

Ανώνυμος είπε...

Αποκλειετε ναναι τοσο μπαχαλο και σε πληρες αποσυνθεση ο δημος....ολα δουλευανε ρολοι...καποιο λαθος κανετε κ Μπαμπαλη

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ...ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΝΑΣ...ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΜΠΑΛΗ

Ανώνυμος είπε...

Οι προηγούμενοι ήτανε νοικοκυροπαιδα μην το ξανά πείτε.

Ανώνυμος είπε...

ΦΥΣΙΚΑΑΑ.ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΥΠΙΚΟΤΑΤΟΙ.ΟΛΑ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.ΝΥΚΟΚΥΡΑΙΟΙ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ