Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

2 Κι όμως υπάρχει "αντιπολίτευση" στα Άγραφα

Μπορεί ουσιαστικά στον δήμο Αγράφων να μην υπάρχει Αντιπολίτευση όμως απο αρχές Σεπτέμβρη υπάρχει αντιπολίτευση μέσα απο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο λόγος για την δημιουργία σελίδας στο facebook με την ονομασία "Δήμος ΑΓΡΑΦΩΝ - Η άλλη ΑΠΟΨΗ" όπου σύμφωνα με το αρχικό μηνυμά τους αναφέρουν μεταξύ άλλων  ..
"θα χειροκροτήσουμε τα καλώς κείμενα, αλλά θα είμαστε όμως καυστικοί σε οποιαδήποτε ιδιοτελή προσπάθεια. Θα πούμε όχι στην παλαιοκομματική αντίληψη, στο ρουσφέτι, στις διαπλεκόμενες σχέσεις".
Μπροστάρης σε αυτή την ομάδα και διαχειριστής είναι ο πρώην πολιτευτής Χρήστος Αρβανίτης.Η ομάδα σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα έχει ήδη συγκεντρώσει 182 μέλη.
Δείτε τι αναφέρουν στο μήνυμα τους 
1η Σεπτεμβρίου 2014 σήμερα...
Μια καινούρια Σελίδα ανοίγει στο "Βιβλίο Ιστορίας" της Τοπικής Αυτοδιοίκησης...
Στο Δήμο Αγράφων, η Νέα Δημοτική Αρχή καλείται να επιτύχει εκεί που απέτυχε η προηγούμενη. Να αλλάξει τις προοπτικές Ανάπτυξης του τόπου, να δώσει πνοή στην ΕΛΠΙΔΑ για κάτι καλύτερο.
Μακάρι να επιτύχει στη δύσκολη αποστολή της!
Πρώτα και πάνω από όλα, τίθεται το συμφέρον του Δήμου και των Δημοτών.
Από αυτή τη σελίδα, θα χειροκροτήσουμε τα καλώς κείμενα, αλλά θα είμαστε όμως καυστικοί σε οποιαδήποτε ιδιοτελή προσπάθεια. Θα πούμε όχι στην παλαιοκομματική αντίληψη, στο ρουσφέτι, στις διαπλεκόμενες σχέσεις.
Καλούμε τη νέα Δημοτική Αρχή, να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων. Να επιτύχει στην αποστολή της, γιατί έτσι θα επιτύχει και ο Δήμος. Προς αυτή την κατεύθυνση, θα έχει και την ανάλογη πίστωση χρόνου, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες προσαρμογής.
Επισημαίνουμε στους νέους Δημοτικούς Αρχοντες ότι ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ αντιπολίτευση, έστω και αν δεν θα έχει την τυπική εκπροσώπηση στο Δημοτικό Συμβούλιο και τους καλούμε να εργασθούν μεθοδικά, ομαδικά, αγόγγυστα, δυναμικά και αποδοτικά, γιατί ο χρόνος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΜΜΑΧΟΣ...
Δείτε ΕΔΩ την σελίδα

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Μιλαμε για πολυ δυνατη αντιπολιτευση.χαχα.ναμαστε σε κουβεντα απλα.τιποτα ποιο σοβαρο και επισημο