Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

0 Kάλεσμα Μπακόλα για αγώνα δημοκρατικής ανατροπής των κυβερνώντων

"Καλούνται άπαντες να δημιουργήσουμε συνθήκες νίκης στην Ευρυτανία"
Επιστολή του πολιτευτή Ευρυτανίας σχετικά με το 2ο Συνέδριο των ΑΝΕΛ
Ολοκληρώθηκε το δεύτερο πολιτικό συνέδριο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Το συνέδριο ήταν μαζικό, ενωτικό και συνθετικό απόψεων.
Ισχυροποιήθηκε η ιδρυτική διακήρυξη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Αναγνωρίζοντας ότι υπάρχει ένας διάχυτος ριζοσπαστικός πατριωτισμός στην ελληνική κοινωνία αποφασίσθηκε να τον σχηματοποιήσουμε μέσα από μια εθνική, πατριωτική και δημοκρατική συμμαχία με βασικό κορμό το Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Μέσα από τα λόγια του Προέδρου μας Πάνου Καμμένου καλούμε τους Ευρυτάνες πολίτες σε αγώνα δημοκρατικής ανατροπής των κυβερνόντων και των νέων πιο σκληρών μνημονίων που θα συμφωνήσουν αυτές τις μέρες.
«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα είμαστε το αγκάθι σε οποιονδήποτε πάει να σφετεριστεί τα δίκαια της πατρίδας. Εμείς πατερίτσα ούτε ήμασταν, ούτε είμαστε, ούτε θα γίνουμε ποτέ κανενός. Εμείς έχουμε τις δικές μας αρχές, τις δικές μας αξίες, τις δικές μας προτάσεις και δεν διαπραγματευόμαστε τα όσια και τα ιερά της Ελλάδος.
Παράλληλα, δεν θα φοβηθούμε να συνεργαστούμε με όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες, για να ανατρέψουμε το ξένο καθεστώς που αυτή τη στιγμή το υπηρετούν, εκείνοι, που στην καλύτερη περίπτωση έχουν ως αντάλλαγμα την καρέκλα και στη χειρότερη περίπτωση τους κρατούν από τα βρώμικα λεφτά που τους μοίρασαν στο παρελθόν από τον δημόσιο πλούτο των Ελλήνων.

Είμαστε οι εγγυητές στην προστασία του δημοσίου πλούτου που σήμερα ξεπουλιέται. Στην προστασία της ιδιωτικής περιουσίας της Ελληνίδας και του Έλληνα που κατάσχεται από την εφορία και τους τραπεζίτες. Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη. Μας βρήκαν στα ειρηνοδικεία, θα μας βρουν στις γειτονιές, θα μας βρουν και μπροστά στα σπίτια που πάνε να δημεύσουν.
Δεν διαπραγματευόμαστε ούτε την πατρίδα μας, αλλά ούτε τους συμπατριώτες μας. Δυόμισι εκατομμύρια Έλληνες στα όρια της φυλακής από την εφορία σημαίνει δυόμισι εκατομμύρια σκλαβωμένες οικογένειες. Να το ξεχάσουν. Δεν πρόκειται οι Ελληνίδες και οι Έλληνες να ψηφίσουν εκβιαζόμενοι.
Γέλασαν μια φορά τους συνταξιούχους, λέγοντάς τους τον Ιούνιο του 2012 ότι αν δεν ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία δεν θα πάρουμε τη δόση και δεν θα πάρουμε τους μισθούς και τις συντάξεις. Τώρα τους εξαθλιώνουν, δέκα ευρώ για κάθε χρόνο εργασίας, οι μισθοί έχουν πέσει πλέον κάτω από τα όρια της επιβίωσης.
Υπάρχει ελπίδα και η ελπίδα είναι η κυβερνητική πρόταση η δική μας, αλλά κυρίως υπάρχει ο αγώνας για την επαναπόκτηση του μεγαλύτερου αγαθού που είναι η Δημοκρατία, που είναι το Σύνταγμα.
Θα τα καταφέρουμε, όπως καταφέραμε τον Μάιο του 2012 να πάρουμε το 11%»
Κλείνοντας οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Ευρυτανίας και ο Πολιτευτής του Νομού μας Κων/νος Ι. Μπακόλας σας καλούμε σ’ έναν μεγάλο πατριωτικό δημοκρατικό αγώνα ανατροπής της εξαθλίωσης με μια Εθνική, Πατριωτική, Δημοκρατική συμμαχία στην Ευρυτανία.
Καλούνται άπαντες, πρόσωπα, κινήματα και σύλλογοι που αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα των στιγμών που θ αντιμετωπίσει η πατρίδα μας το επόμενο διάστημα να δημιουργήσουμε συνθήκες νίκης στο Νομό Ευρυτανίας.
Είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να διασφαλίσουμε την ανατροπή της εφαρμοζόμενης πολιτικής πρακτικής στην Ευρυτανία αλλά και να διασφαλίσουμε τα εθνικά συμφέροντα της πατρίδας μας μετεκλογικά.
Ήμασταν είμαστε και θα είμαστε πάντα στο πλευρό των συμπατριωτών μας,
όπως ορκιστήκαμε από την πρώτη στιγμή.
Δεν περισσεύει κάνεις από τον αγώνα αυτό.
● Συντονιστική Επιτροπή Ανεξάρτητων Ελλήνων
●. Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας
•Πολιτευτής Νομού Ευρυτανίας
•Μέλος του Εθνικού Συμβούλιου των Ανεξάρτητων Ελλήνων
ΔΤ


Δεν υπάρχουν σχόλια :