Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

0 Το Καρπενήσι κατεβαίνει στην Αθήνα!

Τουριστικά περίπτερα του Δήμου Καρπενησίου θα βρεθούν σε Μαρούσι, Πλατεία Κοραή και Γλυφάδα, 4-5 και 6 Δεκεμβρίου αντίστοιχα
Στο πλαίσιο της Τουριστικής Προβολής του Δήμου Καρπενησίου και σε συνεργασία με την Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής θα πραγματοποιηθεί προωθητική δράση σε τρεις περιοχές της Αθήνας.
Πιο αναλυτικά, το πρόγραμμα της δράσης είναι το εξής:
Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014, 12:00- 15:00 στην περιοχή του Αμαρουσίου, πλησίον ΗΣΑΠ
Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014, 12:00- 15:00 στην πλατεία Κοραή στο κέντρο της Αθήνας, πλησίον του μετρό- στάση “Πανεπιστήμιο”
Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014, 12:00- 15:00 στην περιοχή της Γλυφάδας, Λαζαράκη και Ιωάννη Μεταξά.
Στην εκδήλωση θα υπάρχει το περίπτερο του Δήμου με ενημερωτικά φυλλάδια σχετικά με το Δήμο, διαφημιστικά φυλλάδια των τουριστικών επιχειρήσεων του τόπου, κεράσματα ντόπιων προϊόντων όπως τσίπουρο, μέλι και καρύδια και μουσική επένδυση. Επιπλέον θα πραγματοποιηθούν κληρώσεις πακέτων διαμονής στο Καρπενήσι- προσφορά του Συλλόγου Ξενοδόχων, του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων και Εταιρειών Εναλλακτικού Τουρισμού.

Η υπαίθρια αυτή δράση έχει ως σκοπό την προσέλκυση τουριστών στο Δήμο Καρπενησίου ενόψει εορτών αλλά και  της χειμερινής περιόδου και επιπλέον την ανάπτυξη και προβολή του τουρισμού.
Πρωτότυπη και άμεση η σειρά παρουσιών του Δήμου σε τρεις διαφορετικές περιοχές της Αθήνας θα συμβάλλει στην προώθηση του τουρισμού ως το πιο ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :