Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

6 Με ευχές και ...συμβουλές η πίτα των υπαλλήλων του δήμου Αγράφων(Φώτο)

Οι υπάλληλοι του Δήμου Αγράφων, στο χώρο της Μαθητικής Εστίας Κερασοχωρίου,σε μια όμορφη και ζεστή συγκέντρωση έκοψαν την βασιλόπιττά τους.
Καλωσορίζοντας τους υπαλλήλους ο Δήμαρχος Αγράφων κ.Θεόδωρος Μπαμπαλής τους ευχήθηκε καλή χρονιά, τονίζοντας ότι το 2015 θα είναι μια δύσκολη χρονιά για τον δήμο και όλοι ενωμένοι πρέπει να δώσουν μία μεγάλη μάχη.
 Επίσης ο δήμαρχος αναφέρθηκε , ιδιαίτερα, στις σχέσεις των υπαλλήλων με τους πολίτες,επανέλαβε και πάλι ότι  η κινητήρια δύναμη του Δήμου είναι οι εργαζόμενοι του και ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους αλλά μίλησε ανοικτά  και για αλλαγή μιας κακής νοοτροπίας που καλλιεργούνταν εδώ και χρόνια  και που  κάποιοι εξ αυτών διατηρούν ακόμη και σήμερα.
Το φλουρί απο ότι μαθαίνουμε το έτυχε ο δημοτικός σύμβουλος κ.Στέφανος Τσιαμάκης
Δείτε φώτο απο την εκδήλωση 





Το Ράδιο Πρασιά προσέφερε στον τυχερό ένα dvd με 2.500 παραδοσιακά τραγούδια

6 σχόλια :

Σάκης είπε...

Καλά τα λέει ο δήμαρχος.Κάποιοι υπαλληλοι έχουν κρατησει την νοοτροπια του Τάτση και δεν σεβονται καθολου τον πολιτη.Μηπως πρεπει κάποιοι να πανε στο σπιτι τους και στην θεση τους να πάρουν νέα και άξια παιδιά του τόπου μας.Και είπαμε..κοψτε λίγο το τσίπουρο.ειδικά το πρωί!!

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΥΛΑΣ είπε...

ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΤΕΣ ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΣ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ. ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ. ΗΔΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ?

Ανώνυμος είπε...

Απο λογια καλα παμε κυριε Μπαμπαλη απο εδω τερμα η ανοχη αρχισει η κριτικη.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΔΙΚΟΙΣΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΘΗΤΕΙΑ ΠΑΓΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ...ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΣ...ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΛΗ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΗΝΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ...ΛΥΠΑΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο Κ.ΜΑΡΑΓΚΟΥΛΑΣ ΠΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΣ...ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ?ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ..ΜΑΓΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ... ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΛΗ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΥΣ(4)ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΞΕΚΙΝΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΙΟΝ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ.ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΟΡΘΙΟ.ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΙΚΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΥΛΑΣ είπε...

ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΕΠΩΝΥΜΑ. ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΣΥ ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ.