Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

4 Ομαλοποιείται η κατάσταση μετά την κακοκαιρία σε Ασπροπόταμο και Απεράντιο

Οι Αντιδήμαρχοι  Αγράφων Θ.Τσιάμης και Θ,Κατσιάδας
 σε αυτοψία στην Γέφυρα της Τέμπλας
Μειώνονται σταδιακά τα σοβαρά προβλήματα που δημιούργησε η πρόσφατη κακοκαιρία στην περιοχή των Δημοτικών Ενοτήτων Απεραντίου-Ασπροποτάμου.
Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει σοβαρά κατολισθητικά φαινόμενα είχαμε στο Βασιλέσι Πρασιάς,στην Γρανίτσα,στα Λεπιανά,στην Ιτέα,στο Λημέρι όπου κινδύνεψε οδηγός ΙΧ,αλλά και την υπερχείλιση  στην Γέφυρα της Τέμπλας .
Σε επικοινωνία που είχαμε με τους αρμόδιους αντιδημάρχους Αγράφων κ.Θεόδωρο Τσιάμη και κ.Θεόδωρο Κατσιάδα μας διαβεβαίωσαν ότι η κατάσταση  έχει ομαλοποιηθεί κατά μεγάλο ποσοστό αλλά μέχρι και αυτή την στιγμή συνεχίζονται οι εργασίες για καθαρισμό του οδικού δικτύου εργασίες και καταγραφή των ζημιών στην ύδρευση -άδρευση.
Ήδη απο ότι μάθαμε προχθές τεχνικό κλιμάκιο του δήμου παρουσία των δύο Αντιδημάρχων περιόδευσε σε όλη την περιοχή και κατέγραψε όλα τα προβλήματα των κατοίκων που δημιουργήθηκαν απο την κακοκαιρία

Να σημειώσουμε ότι τόσο ο μηχανισμός του δήμου όσο και της περιφέρειας βρίσκονται σε ετοιμότητα καθώς οι προβλέψεις μιλάνε για κύμα κακοκαιρίας στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ????!.ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΙΡΟ???ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ???ΑΥΤΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ Κ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΞΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!!!!!ΑΣ ΕΙΝ ΚΑΙ ΥΠΟ ΒΡΟΧΗΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

οι δικοι σου η πρωην ηταν καθε μερα διπλα στους πολιτες και με το φτιαρι στο χερι μην τυχον πεσει καμια πετρουλα να την μαζεψουν;τι θες να μας πεις δηλαδη;ειναι κακο που βρεθηκαν διπλα στον κοσμο και στα προβληματα απτην θεομηνεια;

Ανώνυμος είπε...

ειναι κατι που δεν δουλευει σωστα ειτε αυτες τις μερες με την κακοκαιρια ειτε τον προηγουμενο καιρο και σου λειψαν οι αντιδημαρχοι;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΑΡΕΣ...ΔΥΝΑΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ