Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

0 Στις πληγείσες περιοχές των Αγράφων ο Θωμάς Κώτσιας

Κοντά στους Αγραφιώτες ο νεοεκλεγείς Βουλευτής Ευρυτανίας
Στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές του δήμου Αγράφων βρέθηκε το τελευταίο διήμερο ο νεοεκλεγείς βουλευτής Ευρυτανίας Θωμάς Κώτσιας με κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Ευρυτανίας.
Ο κ.Κώτσιας σύμφωνα με πληροφορίες του "PO"είδε από κοντά τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργήθηκαν ,και την προσπάθεια αποκατάστασης ,σε πολλά χωριά των Αγράφων απο την θεομηνία,συζήτησε με τους κατοίκους που ζητούν άμεση αποκατάσταση και μόνιμες λύσεις για τα αντιπλημμυρικά έργα που πρέπει να γίνουν ,και τους διαβεβαίωσε ότι θα συνεργαστεί με τον Δήμο και την Περιφέρεια αλλά από τη θέση του στη Βουλή, στην κατεύθυνση των άμεσων και μόνιμων λύσεων.
Χθές ο κ,Κώτσιας επισκέφτηκε το δημαρχείο Αγράφων στο Κερασοχώρι(φώτο) και ενημερώθηκε απο πρώτο χέρι απο τον  Δήμαρχο κ.Θεόδωρο Μπαμπαλή και τους Αντιδημάρχους για το ποιες περιοχές έχουν "χτυπηθεί" από την κακοκαιρία.
Σήμερα ο ίδιος επισκέφτηκε την Γέφυρα της Τέμπλας και τα όμορα χωριά.

Ο Βουλευτής Ευρυτανίας στις επισκέψεις του τονίζει ότι δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός καθώς το πρόβλημα μπορεί να ξαναπροκύψει και απαιτούνται άμεσα εργασίες, μόλις υποχωρήσουν τα νερά, που θα δώσουν ασφαλή λύση για τους κατοίκους των περιοχών αυτών..

Δεν υπάρχουν σχόλια :