Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

12 Και τρίτος ειδικός συνεργάτης στα Άγραφα

Ακόμη μια θέση ειδικού συνεργάτη του δημάρχου προκήρυξε ο δήμος Αγράφων. Πρόκειται για τον τρίτο συνεργάτη και όπως φαίνεται η δημοτική αρχή Αγράφων, σκοπεύει να αξιοποιήσει τις δυνατότητες που της δίνει ο νόμος για αυτές τις προσλήψεις, επιβαρύνοντας βέβαια και ανάλογα τον δημοτικό προϋπολογισμό.
Ο ειδικός συνεργάτης πρόκειται να παρέχει συμβουλές και διατυπώνει εξειδικευμένες γνώμες, γραπτά ή προφορικά για θέματα
τεχνικών έργων – εκπόνηση μελετών κ.α.

12 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Α ΡΕ ΜΠΑΜΠΑΛΗ ΜΕΓΑΛΕΙΑ!!!

λάμπρος είπε...

Αυτά που έλεγε για τον Τατση τα ίδια ακριβώς κάνει και ο ίδιος.Και μετα περιμένουμε να αναπτυχθουν τα Άγραφα.Μια απο τα ίδια

Ανώνυμος είπε...

Καταλαβα παλι θα βαλει κανενα δικο τ συμβουλο που δν βγηκε οπως μ τν Γατη ..αα βγηκαν 27 και ειναι ακομα 25 καπου ν μπουνε κριμα ειναι.κριμα γιακοσμο των Αργαφων .

Ανώνυμος είπε...

να παρει άλλη μία γατή..διπλό τζακποτ! όλοι οι αποτυχημένοι των εκλογων στο δήμο ..που είναι τα παιδιά δημότες με πτυχία τοπικής αυτοδιοικησης? να παίζουν τους νόμους στα δαχτυλα? εβαλε και ο μπακογιαννης ειδικούς συνεργάτες, αλλά με κριτήρια να μπορούν να τον στηρίξουν, όχι να βγει υποχρέωση..τελοσπάντων ..επιλογές κάνει, να είναι ετοιμος να δεχτει και τις επιπτωσεις...σε βάθος χρόνου όλα φαίνονται..

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΑΤΣΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΥΤΟ ΑΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ;ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ;ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ;ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΛΗ...ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΣΠΟΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΦΕΝΟΝΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ,ΕΙΤΕ ΘΕΤΙΚΑ ΕΙΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΕΙ...ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ, ΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΧΕ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ? ΠΟΙΟ ? ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ! ΠΟΙΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ? ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ! ΚΑΙ ΤΗΝ Κ. ΓΑΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΙΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ! ΔΕ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΙΞΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ! ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ! ΜΗ ΔΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΠΡΟΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΜΕ! ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ Η ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΝΑ ΠΤΥΧΙΟ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ? ΟΣΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΜΟΥ... ΜΠΑΜΠΑΛΗ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ!

Ανώνυμος είπε...

χαχα εισαστε για γελια και για κλαματα.. α ρε δημητροπουλακια. ο Μπαμπαλης προεκλογικα το λεγε ότι θα προσλαβει 3 ειδικους συνεργατες! ποτε δεν το εκρυψε! Μια χαρα είναι η Ελλη! και πολύ μας πεφτει τέτοιοι που ειμαστε! Αυτά τα σχολια θα δει η κοπελα και θα λακισει από το νομο ! ντροπη σας ρε. ωριμαστε λιγο! αντι να πουμε μπραβο σε ένα νέο παιδι που αφησε την αθηνα και ηρθε εκει στα Αγραφα να ζησει να δωσει ότι μπορει, πεσατε να τη φατε την κοπελα. χριστιανοι ορθοδοξοι πανω απολα! αλλα αμα ειναι καποιοσ αξιος να μην παει μπροστα, όχι.. ποτέ! χαχα ειστε αστειοι

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΕΠΕΣΕ ΒΑΡΥΑ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΗΣ ΓΑΤΗ; ΚΑΚΩΣ .. ΘΑ ΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΣΟΝ ΤΩΡΑ ! ΓΑΤΑΚΙΑ ! ΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΣΥ; ΟΤΙ Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΧΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ? ΧΑΧΑ! ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ! ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΛΥΒΑ ΠΟΥ ΧΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ? ΠΟΤΕ ΠΗΡΕ ΠΤΥΧΙΟ ? ΤΙΙΙ? ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΑΚΟΜΑ????? ΧΑΧΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ. ΛΟΓΙΚΟ... ΑΦΟΥ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΛΑΙΤΕ! ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ , ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΟΝ! ΠΩΠΩ! ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΤΩΡΑ;;; ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ!

Ανώνυμος είπε...

όταν δεν ξέρεις να μη μιλάς...η Καλύβα δεν ειναι ειδικός συνεργάτης ειναι γραμματέας..εχει διαφορά ξέρεις..απλά ήθελα να πω ότι ο ρόλος του ειδικού συνεργάτη ειναι συμβουλευτικός ..όχι διακοσμητικός..ειναι κοντά στο δημαρχο και παρεχει υπηρεσίες..η γατή τι κάνει? κάθεται στον υπολογιστή? και κάνει πως δουλεύει??και πετάει "κοτρώνες"? κορίτσι μου αν δεν ξέρεις ειναι προτιμότερο να μη μιλάς..δε θα λες άκυρα να ξελάει ο κοσμος.. και καλά να καλύψεις καταστάσεις..ξέρω για αυτό το λέω..ξεφτιλίζεται ο δήμος..αυτά ειχα να πω και δεν ειναι προσωπική η επιθεση στην κοπέλα..απλά δεν κάνει ..τελεία και παύλα..

Ανώνυμος είπε...

α κ όσο αφορά το "ΜΗ ΔΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΠΡΟΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΜΕ!" ακου να σου πω Ελλη δραστηριος ΔΕΝ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΊΣΑΙ..απλά γίνεσαι..δραστηριος κ προκομμενος ειναι εκεινος που παλέυει μονος του όχι αυτός που κρεμεται στη μασχαλη του δημαρχου για μια δουλεια σλουρπ σλουρπ..