Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

3 "Παγίδες θανάτου" στο δημοτικό στάδιο Αγρινίου(Φώτο)

Κινδύνεψε νεαρός αθλητής στο ΔΑΚ
Σε παγίδες θανάτου έχει μετατραπεί τελευταία μέρους του δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (ΔΑΚ) Αγρινίου τόσο για τους ίδιους τους αθλητές όσο και για τους επισκέπτες.
Σύμφωνα με καταγγελία πολίτη στο Prasi@online ,πριν λίγες μέρες ,ένας μικρός αθλητής μετά την προπόνηση, ανέβηκε στην τσιμεντένια κερκίδα στο βοηθητικό γήπεδο του σταδίου και κινδύνεψε για σοβαρή ζημιά όταν το πόδι του σφήνωσε στα ανοίγματα της εξέδρας.Ευτυχώς για τον μικρό αποφεύχθηκαν τα χειρότερα και την γλύτωσε με μικρές αμυχές.
Ο καταγγέλοντας τόνίζει ότι η η τσιμεντένια κερκίδα στο βοηθητικό γήπεδο του σταδίου έχει υποστεί καθίζηση εδώ και μήνες όπου τοίχος ξεκόλλησε, δημιουργώντας επικίνδυνα χαντάκια.
Δυστυχώς αναφέρει μέχρι και αυτήν την στιγμή οι αρμόδιοι όχι μόνο δεν έχουν αποκαταστήσει τις ζημιές για την στοιχειώδη ασφάλεια των αθλητών αλλά ούτε καν δεν έχει κλείσει τον χώρο με μια προστατευτική κορδελα ώστε να μην υπάρξουν ατυχήματα.
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που μας στάλθηκαν ο κίνδυνος για σοβαρό ατύχημα πολίτη είναι τεράστιος αφού απο την καθίζηση ,προστατευτικά κιγκλιδώματα αιωρούνται και τσιμέντα έχουν αποκοληθεί σε κάποια σημεία .

Απο ..χθές η αρμόδια δημοτική αρχή πρέπει να προστατέψει τους εκατοντάδες χρήστες του σταδίου αποκαταστώντας τις ζημιές είτε αποκλείοντας τον χώρο.
Στις αναφορές τους οι πολίτες κάνουν λόγο και για άλλες δεκάδες κινδύνους στο ΔΑΚ όπως χαλασμένες μπασκέτες,κομμένα σύρματα εκτεθειμένα κ.α.


3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ!!!ΝΤΡΟΠΗ

Βραχώρι 45 είπε...

Έχει άλλες ασχολίες ο Παπαναστασίου.Πως θα σώσει τον φίλο του τον Σαμαρά

ΘΕΜΙΣ είπε...

ΤΟ ΕΧ ΔΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗΣ.ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΝ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟ ΤΟΙΧΕΙΟ