Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

12 Συνάντηση Κατσιάδα με συμβούλους και προέδρους της ΔΕ Απεραντίων

"Ευέλικτο" τεχνικό πρόγραμμα προτάθηκε ομόφωνα για τα χωριά του Απεράντιου συνολικής δαπάνης σχεδόν 250.000 ευρώ
Εφ όλης της ύλης συνάντηση είχαν το Σάββατο στην Βαλαώρα o Aντιδήμαρχος Αγράφων Θεόδωρος Κατσιάδας με τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της Δημοτικής Ενότητας Απεραντίων.
Ο κ.Κατσιάδας ως Αντιδήμαρχος Τοπικής  Οικονοµικής  Ανάπτυξης του δήμου αλλά και υπεύθυνος για την ΔΕ Απεραντίων ,οργάνωσε αυτή την συνάντηση ,ώστε σε συνεργασία με τους προέδρους και τους δημοτικούς συμβούλους  να συντονιστούν όσο γίνεται καλύτερα για την επίλυση των προβλημάτων που ταλαιπωρούν τις τοπικές κοινότητες.
Για τον σκοπό αυτό ,εν όψει μάλιστα και των δύσκολων συγκυριών στο δήμο μετά και τις καταστροφικές πλημμύρες,προτάθηκε ομόφωνα απο όλους τους παρευρισκόμενους "ευέλικτο" τεχνικό πρόγραμμα κατά προτεραιότητα για τα χωριά του Απεράντιου συνολικής δαπάνης σχεδόν 250.000 ευρώ.
Παρόντες στην συνάντηση ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι της ΔΕ Απεραντίων Γρηγόρης Παπαθανάσης ,Θανάσης Σταμούλης ,Παπαδημητρίου Γεώργιος και  Στέφανος Τσιαμάκης.Επίσης παρευρέθηκαν οι Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων ..Ζαχαράκης Ανδρέας - Γρανίτσας, Κουτσοκώστας Θεόδωρος - Βαλαώρα,Νιάφας Ανδρέας - Λιθοχωρίου,Κονιαβίτης Κωνσταντίνος - Λημερίου, Καραμπά Σοφία - Τοπολιάνων, Νιαβής Κωνσταντίνος - Βούλπης και Σκεπετάρης Αθανάσιος της ΤΚ  Σιβίστας.
Μετά τις ..αποφάσεις ακολούθησε γεύμα σε τοπική ταβέρνα .."προσφορά" του Αντιδημάρχου
Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα έργα που προτάθηκαν

·        ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ  ΒΑΛΑΩΡΑΣ
Κατασκευή γηπέδου 8x8 και μπάσκετ
·        ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ  ΒΟΥΛΠΗΣ
1.      Συντήρηση δικτύων αποχέτευσης (αποκατάσταση βλάβης).
2.      Κατασκευή κάγκελων στην πλατεία της Τ.Κ. Βούλπης (Επείγον).
3.      Αντικατάσταση στέγης του καταστήματος Τ/Κ Βούλπης.
·        ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ  ΓΡΑΝΙΤΣΑΣ
1.      Κατασκευή γηπέδου 5x5
2.      Συντήρηση και επέκταση ηλεκτρικού, κεντρικού δικτύου στην Τ.Κ.             Γρανίτσας.
·        ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ  ΛΗΜΕΡΙΟΥ
1.      Επισκευή και πλάκα υπάρχουσας δεξαμενής 100κ.μ. περίπου και υδρομάστευσης
2.      Επισκευή και κατασκευή σχαρών για όμβρια
3.      Διαμόρφωση – ανάπλαση περιοχής στη βρύση Ρούστα.
·        ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ  ΛΙΘΟΧΩΡΙΟΥ
1.      Διάνοιξη δρόμου προς οικία Χαρδαλιά
2.      Επέκταση δικτύου ύδρευσης, αποχέτευσης και διευθέτησης όμβριων υδάτων
·        ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ  ΣΙΒΙΣΤΑΣ
1.      Επισκευή Δημοτικού σχολείου Σιβίστας. Στέγη-σοβάς-βάψιμο
2.      Αποκατάσταση λειτουργίας κλάδου δικτύου άρδευσης στην περιοχή ΄΄Καψαλάκια΄΄ Χρύσοβας και αλλαγή της διαδρομής του
3.      Αποπεράτωση πλακόστρωσης Πρατοβουνίου.
4.      Τοποθέτηση πυροσβεστικών κρουνών.
·        ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ  ΤΟΠΟΛΙΑΝΩΝ  
1.      Τσιμεντόστρωση δρόμου προς οικία Δημητρίου Σπυρ. Νταβαρίνου.
2.      Τσιμεντόστρωση δρόμου προς Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου (Νεκροταφείο).
3.      Ύδρευση από δεξαμενή μέχρι Γούσπες Παραβόλες 7 ατόμων από υπερχείλιση.


12 σχόλια :

Γιωργος είπε...

Ο Κατσιαδας καλεσε ποτε τους συλλογους ωστε να μιλησει μαζι τους και να αφουγκραστει ιδεες για την τοπικη κοινωνια των χωριων των Αγραφων? ΠΟΤΕ! ΠΟΤΕ! Ξερανε μονον το προεκλογικο "παραμυθακι" ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟΙ"! Εχει ο καιρος γυρισματα Μπαμπαλη και Κατσιαδα! Αυτα εκανε και ο αλλος και τωρα πινει καφε στην Ποταμια! Και ενα τελευταιο Κατσιαδα" Γνωριζεις τους συλλογους του δημου σου σε Ευρυτανια και Αθηνα? Αμφιβαλω! Ξεκινανε τα πανηγυρια απο τον αλλο μηνα. Μην αρχισεις τις περιοδιες, θα γελασουμε πολυ! ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΑΙΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΕΛΑΩΡΑ!

ΜΙΜΗΣ είπε...

ΚΑΙΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕ ΑΠΕΡΑΝΤΙΩΝ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ.ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ

Ανώνυμος είπε...

τον φιλο του τον τατση δεν το καλεσε?

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΕΜΑΘΑ.ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ !!

Κωσταντινος είπε...

Συμφωνω φιλε Γιωργο. Εχει ο καιρος γυρισματα οπως ορθα προλογισες. Καλα τα τραπεζωματα αλλα ας μας πει ο κυριος Κατσιαδας που τα βρηκε αυτα τα 250000 ευρω ωστε να τα βαλει στο τεχνικο προγραμμα?????? Μηπως του τα αφησε ο Τατσης στο Ταμειο του Δημου?

ΘΑΝΑΣΗΣ είπε...

ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΑΤΣΙΚΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΛΕΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ.ΠΗΓΕΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΕΙΤΕ ΚΑΝΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΞΕΡΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Ο Τάτσης μόνο αποκαΐδια άφησε!Δεν ήταν ικανός για τίποτα άλλο

ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ είπε...

ΡΕ ΤΙ ΠΑΛΙΟΦΑΡΑ ΕΙΣΤΕ.ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΤΑΙ.ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ?ΡΕ ΤΕΛΕΕΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΑΣ.ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΕΦΕΡΑΝ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ

Λημέρι είπε...

Μπράβο στο κ.Κατσιάδα.Είδαμε και τους "ειδικούς" τόσα χρόνιαν τι ΔΕΝ εκαναν στον τ΄'οπο μας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΕΡΑΝΤΙΟΣ είπε...

ΦΙΛΕ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ! ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΕΙΠΕ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΑ (ΔΕΣ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ)! ΑΛΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ! ΚΛΕΙΝΩΝΤΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ (ΤΥΠΙΚΕΣ) ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ Η' ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΒΕΛΑΩΡΑΣ ΜΕ ΟΙΝΟΠΟΣΙΑ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ ΘΟΔΩΡΕ

Γρανίτσα 47 είπε...

Πολλά τα προβλήματα στον τόπο μας.Καλό θα ήταν όλοι μαζί να σκύψουμε πάνω σε αυτά και να βρούμε άμεσα λύσεις