Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

7 Σταμάτης:"Οι σκελετοί ας μπουν ξανά στη ντουλάπα τους"

Στα Απόνερα του Δημοψηφίσματος…… και ο συνοδοιπόρος μου κ. Χ. Δήμας
Ως άνθρωπος που για πάνω από 20 χρόνια ασχολούμαι με την τοπική αυτοδιοίκηση και επειδή προκλήθηκα από δημοσίευμα που περιέχει προσωπικές αιχμές, υπογεγραμμένο από τον πρόεδρο των Κορυσχάδων, υποχρεώνομαι να απαντήσω με το ίδιο ύφος.
Επέλεξα με αξιοπρέπεια και υπευθυνότητα να στηρίξω στο δημοψήφισμα που διενεργήθηκε στις 5-7-2015 το ΝΑΙ, όπως είχε δικαίωμα κάθε ελεύθερος πολίτης, χωρίς όμως να εμπλέξω στην επιλογή μου αυτή την παράταξη της Α.Δ.Ε.Κ.Κ. και χωρίς να προσπαθήσω να επιβάλω την βούλησή μου, σε οιονδήποτε συνεργάτη. Όπως και για άλλα θέματα μέχρι σήμερα, δέχθηκα πρόσκληση σε προσωπικό επίπεδο για την παρουσία μου σε τοπικό ραδιόφωνο όπως και για συνάντηση στο Δημαρχείο, με την παρουσία πολλών εκπροσώπων φορέων, αντιπροσώπων κομμάτων και διαφόρων άλλων επώνυμων. Ειδικά το κάλεσμα για την συνάντηση στο δημαρχείο, από ότι γνωρίζω, έγινε και προς εσένα κ. πρόεδρε. Μπορούσες, αν σε ενδιέφερε, να παρευρεθείς και να εκφράσεις την άποψή σου.
Κύριε Δήμα γνωρίζετε ότι ο πολιτικός χώρος του ΠΑΣΟΚ από τον οποίο προέρχομαι και εγώ και εσείς, στήριξε φανερά και ξεκάθαρα την Ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας, αντίθετα με τον Ευρυτάνα βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, που από ότι και εσείς γνωρίζεται, στις περσινές Αυτοδιοικητικές εκλογές βρέθηκε πολιτικά και απέναντί μου και απέναντι στην ΑΔΕΚΚ. Άρα θεωρώ εκ του πονηρού την όποια κριτική άποψη «αχάριστων» τάχα δημοκρατών.

Στο δημοσίευμα είστε ιδιαίτερα σκληρός και ξεχνάτε ότι πολλοί χωριανοί σας δεν είχαν ενθουσιασθεί και ιδιαίτερα (το αντίθετο μάλιστα), όταν σας επέλεξα ως υποψήφιο στις αυτοδιοικητικές εκλογές για εκπρόσωπο της ΑΔΕΚΚ στις Κορυσχάδες. Όλους αυτούς τους έχετε ήδη μερικώς δικαιώσει, αφού ουδέποτε μέχρι σήμερα παρευρεθήκατε σε Δημοτικό Συμβούλιο, για να αγωνιστείτε για τα μεγάλα προβλήματα του χωριού ΜΑΣ η σε προσυμβούλια του συνδυασμού μας, που πάντα σας προσκαλώ. Η απόσταση είναι η αιτία η κάτι άλλο;
Σήμερα που γράφω αυτό το κείμενο ο Έλληνας Πρωθυπουργός υπεύθυνα επέλεξε να κινηθεί στο πνεύμα του ΝΑΙ και να αφήσει στην άκρη το αδιέξοδο ΟΧΙ . Αυτή η κίνηση μας δείχνει τον δρόμο που πρέπει να βαδίσουμε όλοι υπεύθυνα και αυτοί που στήριξαν το ΟΧΙ και αυτοί που στήριξαν το ΝΑΙ, για να κάνουμε την πατρίδα μας έναν τόπο που να έχει προοπτική να ζήσουν τα παιδιά μας σε φυσιολογικές συνθήκες. Αρκετή ζημιά έχει προκαλέσει μέχρι σήμερα στη χώρα μας ο λαϊκισμός. Είναι καιρός να γίνουμε όλοι ρεαλιστές και λάτρεις των πραγματικών αξιών. Οι σκελετοί ας μπουν ξανά στη ντουλάπα τους.
Τέλος σε ενημερώνω ότι αν ενδιαφέρεσαι να ηγηθείς επαναστατικού συνδυασμού για το μέλλον ή να ακολουθήσεις κάποιον άλλον επικεφαλή, μιας και εγώ, όπως γράφεις, είμαι στο επίπεδο του νυν Δημάρχου, είσαι ελεύθερος. Ιδού λοιπόν πεδίο δόξης λαμπρό…. Γνωρίζω την αγάπη που τρέφει για μένα ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ. Μάθε όμως ότι σημασία έχει στη ζωή να είσαι αυτόφωτος και ελεύθερος. Η αποστασία έχει παρελθόν στην Ελλάδα. Προσωπικά μέχρι σήμερα στη ζωή μου περπάτησα ελεύθερος και περήφανος. Κλείνοντας νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω για αυτή την πορεία όλους τους συμπολίτες μας που με στήριξαν αυτά τα χρόνια καθώς και τους μέχρι τώρα συνεργάτες μου που κινούνταν υπό το φως του ήλιου.
ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 14\7\2015
Γιάννης Σταμάτης
Πρώην Δήμαρχος Δομνίστας και Επικεφαλής Α.Δ.Ε.Κ.Κ

7 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ήρεμος, ειλικρινής και Δημοκράτης!

Ανώνυμος είπε...

Οι εξελίξεις σε δικαίωσαν Γιάννη με 2 Ν.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που έλεγαν τι Σουλιώτης τι Σταμάτης θα έπρεπε να ξέρει ο κ. Δήμας ότι ψήφιζαν Σουλιώτη.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή την προδοσία πολλοί αγάπησαν τον προδότη κανείς. Να τοποθετηθεί και ο Μαντζιούτας για το αποτέλεσμα του ΟΧΙ που τον έχουν βγάλει Δήμαρχο από τώρα Σύριζα και ΑΝΕΛ με το μυαλό τους.

Ανώνυμος είπε...

Το "ναι"του ραγιά το πληρώνεις σε κάθε περίπτωση πολιτικά αλλά και κοινωνικά κυρ Γιάννη. Οι "ναινέκοι" ἐχουν συγκεκριμένη θέση στο ράφι της ιστορίας. Και δημοκράτης και καλό παιδί και "σπογγοκολάριος" του Μπακογιάννη δεν γίνεται. Το ραντεβού με την κοινωνικοπολιτική χλεύη και απαξία σε περιμένει και το έκλεισες εσύ. Και βεβαίως αν υπάρχουμε ως χώρα και ώς λαός θα σε περιμένουμε και στις επόμενες εκλογές των αιρετών για να δείς το πραγματικό σου μπόϊ που το μπερδεύεις με τον ίσκιο σου.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΡΑΓΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΣΚΗΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ 38% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΝΩΤΑΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΙΟΛΑΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΟΧΙ ΕΦΕΡΕ ΜΕΤΡΑ 5 ΔΙΣ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΑ.

Ραγιάς είπε...

Και στις προηγούμενες εκλογές των αιρετών Σουλιώτη ψήφισες οπότε μην τον απειλείς...