Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

5 Γιατί στέρεψε το ποτάμι στην Ευρυτανία;

Φαίνεται πως δεν έπεισε ο καθηγητής και υποψήφιος με το Ποτάμι Χάρις Τσούκας,τους Ευρυτάνες,με συνέπεια την κατακόρυφη πτώση στα ποσοστά του κόμματος στο νομό.
Άλλοι ρίχνουν ευθύνες στην οργάνωση του κόμματος στην Ευρυτανία,άλλοι στην οργάνωση του ιδίου του υποψηφίου αφού οι περιοδείες του ήταν μικρές και σύντομες.
Όπως και να έχει ο Καθηγητής δεν ξανακατεβαίνει και φυσικό επακόλουθο στις επόμενες εκλογές το ποτάμι ίσως ..ξεραθεί τελείως.
Εμείς όμως δεν το αφήσαμε έτσι.
Το ψάξαμε βαθύτερα για τα πραγματικά αίτια της ελεύθερης πτώσης του καθηγητή και σας τα παρουσιάζουμε με την παρακάτω φώτο ....

Σύμφωνα με τα όσα μας έστειλε αναγνώστης που ψήφισε το καθηγητή,το  ΟΧΙ σταυρό που ήταν γραμμένο στο παραβάν στα εκλογικά κέντρα μπέρδεψαν τους ψηφοφόρους και το  ΟΧΙ ΣΤΑΥΡΟ το εξέλαβαν ως ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ.
Και έτσι πήγε το μαύρισμα ...σύννεφο!
Είναι μια εξήγηση των ΠΟΤΑΜΙΣΙΩΝ για την απώλεια δυνάμεων ..

5 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΧ
ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είπε...

ΤΟΝ ΕΦΑΓΕΣ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΡΕ ΚΟΥΚΟΥΡΑΒΑ.ΤΙ ΣΟΥ ΕΦΤΑΙΞΕ.ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ.ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ

Αρίστος είπε...

Ο Χάρης είναι πολύ αγαπητός και εξαιρετικός άνθρωπος, σπουδαίος επιστήμονας. Αλλά δυστυχώς η υπόθεση πολιτική (τουλάχιστον για την Ευρυτανία) είναι θέμα χαβαλέ για τους περισσότερους, εξού και η εκλογή του υποψηφίου της ΝΔ στο νομό. Έχουμε πολύ ακόμα μέχρι να μάθουμε να ψηφίζουμε με κριτήρια αντικειμενικά, για τη μόρφωση και το σπουδαίο επιστημονικό υπόβαθρο ανθρώπων όπως ο Χάρης και όχι με κριτήρια καφενειακά και ό,τι ευνοεί την πάρτη μας.

Ανώνυμος είπε...

Αντε γεια....!!!
ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ 4 ever...!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι Ευρυτάνες μάλλον ψήφισαν για εκπρόσωπό τους στη βουλή και όχι για πρύτανη.. Είδαμε και τους καθηγητές πανεπιστημίου με το σπουδαίο επιστημονκό υπόβαθρο και τη διεθνή καριέρα (Βαρουφάκης) πόσο καλά τα κατάφεραν..