Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

0 Επέστρεψε στις νίκες ο Παναιτωλικός

Μεγάλη νίκη για τον Παναιτωλικό, που επικράτησε με 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα. 
Πολύ καλή εμφάνιση για τους Αγρινιώτες που επικράτησαν με αυτογκόλ του Τσουκαλά και με εκπληκτικό γκολ του Μαρκόφσκι. Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Ηλιάδης.
Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα το ματς και απειλούσαν κυρίως από στημένες φάσεις την εστία του Κυριακίδη, ωστόσο με την πάροδο του χρόνου ο Παναιτωλικός ανέβαινε δημιουργώντας κάποιες ευκαιρίες.
Τελικώς λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο ο Τσουκαλάς στην προσπάθειά του να προλάβει τον Μαρκόφκι που είχε πηδήξει για την κεφαλιά, έστειλε την μπάλα άθελά του στα δίχτυα του Βελλίδη, ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός κυριάρχησε, και η πίεση απέφερε καρπούς και στο 56' ο Μαρκόφσκι πήρε την πάσα από τον Ρουσκουσέδα και με εκπληκτικό αριστερό σουτ έκανε το 2-0 για την ομάδα του. Έκτοτε ο Παναιτωλικός γύρισε πίσω, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να αναθαρρήσουν και να πιέσουν δημιουργώντας σημαντικές ευκαιρίες, ωστόσο ο Κυριακίδης έμοιαζε να είναι ανίκητος.
Τελικός στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων δεν μπόρεσε να αποτρέψει το 2-1 για τον ΠΑΣ με τον Ηλιάδη, ωστόσο ο Άξιαξ της Ηπείρου δεν είχε χρόνο να επανέλθει, και το τελικό σφύριγμα βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν νίκη για πρώτη φορά μετά από έξι αγώνες.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Παπουτσογιαννόπουλος(Κωνσταντινόπουλος 88'), Παπάζογλου, Πάουλο, Κέβιν, Μάκος, Μύγας, Ουαρντά, Κάπελ (Κόρσιενς 77'), Ρουσκουγιέδα (Ρουμπουλάκου 71'), Μαρκόφσκι.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Καρανίκας (Λίλα 61'), Μιχαήλ, Σκόνδρας, Ναδάλες, Τσουκαλάς (Μανιάς 55'), Κοζορώνης, Ακόστα (Ηλιάδης 77'), Τσάβες, Γιάκος, Ίλιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :