Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

0 Σπουδαίο βαθμό για τα "καναρίνια"

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από την Τούμπα ο Παναιτωλικός αφού ήρθε ισόπαλος 0-0 με τον ΠΑΟΚ 
Ο Παναιτωλικός πήρε σπουδαίο βαθμό, αλλά άγγιξε πολλές φορές τη νίκη, χάνοντας τουλάχιστον τρία γκολ στην κόντρα.
Ο «δικέφαλος» άκουσε -δικαιολογήμενα- πολλή γκρίνια από την εξέδρα, τόσο κατά τη διάρκεια όσο και με το τέλος του αγώνα.
Μοιραίος του... κακού ΠΑΟΚ, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ που στο 80' του δόθηκε η ευκαιρία να γίνει ήρωας, αλλά με... στραβοκλωτσιά έχασε σίγουρο γκολ.
Στο 38' έγινε η φάση του αγώνα, όταν ο Μύγας παραλίγο να σκοράρει από την περιοχή του! Ο αμυντικός του Παναιτωλικού έδιωξε δυνατά, η μπάλα, με τη βοήθεια του ανέμου, πήγε προς την εστία του ΠΑΟΚ και έσκασε μπροστά στον Γλύκο, με τον έμπειρο πορτιέρο να κάνει βήματα πίσω και με υπερένταση να διώχνει με το ένα χέρι σε κόρνερ, στερώντας μας το γκολ της χρονιάς!
Αγιάτρευτος... 
Μάκος και Μύγας σταματούσαν κάθε προσπάθεια των γηπεδούχων που έκαναν πολλά λάθη και άκουσαν πολλή γκρίνια από την εξέδρα. Στο 45'+2 ο Παναιτωλικός έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά τα σώματα των αμυντικών έκοψαν σωτήρια τα σουτ των Μαρκόφσκι και Ρουσκουσέδα.
Στην «επανάληψη» η ομάδα του Αγρινίου έδωσε κι άλλο χώρο στον ΠΑΟΚ και έπαιξε το παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Και σε 3-4 περιπτώσεις έφτασε κοντά στο 1-0, αλλά... Στο 59' ο Βιγιαφάνιες γλίστρησε, στο 68' ο Κάπελ σούταρε άουτ, στο 77' το σουτ του Ουάρντα κόντραρε στον Μαλεζά, στο 86' ο Κάπελ καθυστέρησε δραματικά και στις καθυστερήσεις ο Πάουλο απέναντι στον Γλύκο, αντί να πλασάρει πήγε να τον περάσει και κόπηκε.

Στο ίδιο διάστημα και μετά την είσοδο του Πέλκα ο ΠΑΟΚ, όταν δεν έτρεχε στην άμυνα του να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, γέμισε την περιοχή του Παναιτωλικού και πίεσε για το γκολ. Ο νεαρός άσος είχε καλές στιγμές στο 60', το 63' και το 78', ενώ στο 76' η κεφαλιά-πάσα του Μπερμπάτοφ (ενώ θα μπορούσε να στείλει την μπάλα προς την εστία) δεν είχε αποτέλεσμα. Ο Βούλγαρος στο 80' έχασε μοναδικό τετ α τετ και ο ΠΑΟΚ λέει «πάλι καλά» που δεν έχασε...

ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Γλύκος, Σκόνδρας, Τζιόλης, Μαλεζάς, Γκολάσα (85' Ζάιρο), Κάτσε, Κίτσιου (71' Μυστακίδης), Ροντρίγκες, Αθανασιάδης (55' Πέλκας), Μακ, Μπερμπάτοφ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μαρτίνεθ, Μύγας, Πάουλο, Βιγιαφάνες (79' Κουτρομάνος), Κάπελ, Κούσας, Παπουτσογιαννόπουλος (32' λ.τρ. Ρουσκουσέδα, 90'+ Κόρσιενς), Μάκος, Ουάρντα, Μαρκόφσκι

Δεν υπάρχουν σχόλια :