Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

0 Χριστουγεννιάτικες περιοδείες Σουλιώτη στα χωριά του Καρπενησίου

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης των εορταστικών εκδηλώσεων, ο Δήμαρχος Καρπενησίου συνοδευόμενος από εκπροσώπους της δημοτικής αρχής έχει ξεκινήσει μια σειρά επισκέψεων στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου μας.
Έτσι, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου βρέθηκε στην Τοπική Κοινότητα Προυσού όπου συναντήθηκε με τους Προέδρους της Δημοτικής Ενότητας Προυσού. Συζητήθηκαν θέματα πολιτικής προστασίας και υποδομών, προβλήματα και θέμα που αφορούν το Δήμο και τις Τοπικές Κοινότητες και ακούστηκαν οι απόψεις των Προέδρων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.
Σήμερα συναντήθηκε με τους προέδρους της Δημοτικής Ενότητας Ποταμιάς συνοδευόμενος από Αντιδημάρχους συζητώντας θέματα που αφορούν την πολιτική προστασία αλλά και την καθημερινότητα
Το προσεχές πρόγραμμα των επισκέψεων που έχει σχεδιαστεί είναι το εξής:
Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στο Κρίκελλο
Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου στην Αγία Τριάδα

Στόχος των επισκέψεων είναι η ενημέρωση αλλά και η διαλογική συζήτηση με τους Τοπικούς εκπροσώπους και φορείς του Δήμου Καρπενησίου.
Ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ.Σουλιώτης δηλώνει πως είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τους τουρίστες σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες και να συμμετέχουμε όλοι μαζί στις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.
ΔΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια :