Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

0 Ευχές του συλλόγου Αγραφιωτών

Αγαπητοί Συμπατριώτες,
Το  Δ.Σ  του Συλλόγου    <<Τ΄ ΑΓΡΑΦΑ>>  εύχεται σε όλους   τους Αγραφιώτες και στις οικογένειές τους,  καλές γιορτές, χαρούμενα Χριστούγεννα και το Νέο έτος  2016 να σας χαρίσει ,υγεία , οικογενειακή ευτυχία και πραγματοποίηση των επιθυμιών σας.
Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης  πίτας θα γίνει  στις 24  Ιανουαρίου  ημέρα Κυριακή και     ώρα   11.30  στο γραφείο του Συλλόγου  ΤΖΩΤΖ  24   πλατεία Κάνιγγος
Κατά την κοπή της πίτας θα συζητήσουμε για την περαιτέρω λειτουργία του Συλλόγου μας .Η εποχή που περνά η χώρα μας και τα προβλήματα για επιβίωση του καθενός μας είναι μεγάλα, εμείς,  πρέπει όλοι μαζί να σταθούμε στο πλευρό του κάθε πατριώτη μας και το  δικό του πρόβλημα να γίνει και δικό μας . Εάν αυτό το καταφέρουμε κανείς δεν θα είναι μόνος αλλά θα έχει όλους μας συμπαραστάτες. Στο χέρι μας είναι να το καταφέρουμε.
                        ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ


Το καλοκαίρι ο Σύλλογος πραγματοποίησε τις ακόλουθες εκδηλώσεις  :
1. Ζωγραφική για τα παιδιά από έξι μέχρι  δώδεκα ετών.
2. Τουρνουά τάβλι και δηλωτής.
3. Το  Αγραφιώτικο  αντάμωμα δεν έγινε ένεκα οικονομικής  αδυναμίας.

Αγαπητοί πατριώτες , σας περιμένουμε να  δώσετε το παρόν στο Σύλλογό μας προκειμένου όλοι μαζί σαν μια γροθιά να πετύχουμε όλα αυτά συμμετέχοντας ο καθένας ανάλογα  με τις δυνάμεις του  , βοηθώντας μας υλικά και ηθικά. Περισσότερο όμως  με την παρουσία σας .Ο Λογαριασμός του Συλλόγου μας  για συνδρομές είναι :  130/296000-15  ( ΕΘΝΙΚΗ  ΤΡΑΠΕΖΑ ).
                      Με πατριωτικούς  χαιρετισμούς
Για το Δ .Σ του Συλλόγου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ          Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΙΤΣΙΟΣ  Κ
ΚΙΤΣΙΟΣ Χ
ΓΑΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ Τ               ΣΟΥΛΔΑΤΟΣ  ΕΥΘΥΜΙΟΣ



 


Δεν υπάρχουν σχόλια :