Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

0 Δωρεά 3 φορητών ασυρμάτων στο διασωστικό σώμα Ευρυτανίας

Δωρεά 3 φορητών ασυρμάτων VHF μάρκας ICOM, έγινε στο διασωστικό σώμα Ευρυτανίας από την Περιφερειακή ενότητα Ευρυτανίας.
Το χειμώνα που μας πέρασε στα πλαίσια του Σ.Ο.Π.Π ο πρόεδρος του σωματείου είχε συναντηθεί με τον αντιπερειάρχη Ευρυτανίας κ.Άρη Τασιό και τον κ.Θανάση Μπίκα μέλος του συντονιστικού οργάνου της περιφέρειας Ευρυτανίας, και αδειούχο ραδιοερασιτέχνη.
Εκεί μεταξύ άλλων έγινε αναφορά για την προμήθεια ασυρμάτων για τις επιχειρησιακές ανάγκες της ομάδας δράσης.
Ο κ.Τασιός ανταποκρίθηκε στο αίτημα αυτό και έκανε τις απαραίτητες ενέργειες για την προμήθεια των ασυρμάτων, τους οποίους και παρέδωσε σήμερα στο ΔΣ του σωματείου μας.
Στη συνάντηση που έγινε, ο κ.Τασιός αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία που υπάρχει με την ομάδα δράσης του σωματείου μας, την σημαντική προσφορά στο κοινωνικό σύνολο καθώς και στην εθελοντική βοήθεια που παρέχεται από τα μέλη του σωματείου μας στο έργο των υπηρεσιών της πολιτικής προστασίας του νομού μας.
Έγινε αναφορά στο σχεδιασμό και την ετοιμότητα για περιπολίες το καλοκαίρι σε περίπτωση επικινδυνότητας για εκδήλωση δασικών πυρκαγιών.

Επίσης συζητήθηκε η ανάγκη αγοράς αυτοκινήτου 4Χ4 για τις επιχειρησιακές ανάγκες της ομάδας δράσης του σωματείου. Ο αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε για τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα για την απόκτησή του και ανέφερε ότι θα κάνει και αυτός ανάλογες προσπάθειας από την πλευρά του.
Τέλος τα μέλη του ΔΣ ευχαρίστησαν τον αντιπεριφερειάρχη για αυτή τη προσφορά.


Δεν υπάρχουν σχόλια :