Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

11 Σφοδρή επίθεση Μπακογιάννη κατά δημοσιογράφου για το Μουσείο στη Βελωτά

Λάβρος κατά της γνωστής δημοσιογράφου του Alpha Κατερίνας Ακριβοπούλου,εμφανίστηκε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Κώστας Μπακογιάννης με μήνυμα που ανέβασε πριν λίγο στα κοινωνικά δίκτυα.
Αιτία της σφοδρής επίθεσης του κ.Μπακογιάννη ήταν η ανάρτηση σχολίου της δημοσιογράφου με αφορμή την δημιουργία και την χρηματοδότηση του κέντρου σύγχρονης δημοκρατικής ιστορίας στη Βελωτά.
""Ζούμε στη χώρα που ανέχεται το Μητσοτακεϊκο να σιτίζεται οικογενειακώς και αποκλειστικά από το δημόσιο εδώ και κάτι αιώνες και το μπακογιανέϊκο να στηρίζει τον πολιτικό του βίο, πάνω σε έναν θάνατο ...Και να ζητάει και τα ρέστα όπως λέει και η Despina Tsante"ανέφερε η δημοσιογράφος και λίγο μετά ήρθε και η απάντηση του Περιφερειάρχη.
"Ζούμε στη χώρα που μετρ/ μετρέσες της κωλοτούμπας και καλλιεργητές του μίσους νιώθουν άνετα να χλευάζουν συναισθήματα χωρίς στοιχειώδη ανθρωπιά και ηθική. Και όλα αυτά με την αφορμή της χρηματοδότησης ενός Κέντρου Δημοκρατίας και Εθνικής Ενότητας ενός Δήμου. Βρήκανε και τις μέρες να το κάνουν. Άξιος ο μισθός σας κυρία Katerina Akrivopoulou

ΥΓ1. Μη μου το πείτε, το ξέρω... όταν κυλιέσαι με τα γουρούνια στη λάσπη, εκείνα χαίρονται και εσύ λερώνεσαι."

11 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Αισχρή επίθεση. Δεν σέβεται ούτε νεκρούς.ντροπή της

ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ είπε...

ΑΝΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΕΙΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ "ΕΓΚΡΙΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ".ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΩΣΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΛΗΣΑΝ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ

Ανώνυμος είπε...

H βλακεια ειναι ανικητη.....μην ασχολεισαι με αυτα

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχει σημασία μόνο τι λέει κανείς αλλά και Ποιός το λέει!

Ανώνυμος είπε...

Σε πήραν χαμπάρι κακομοιρη ...
Ζήτημα αν μη τι αλλο ηθικής τάξης να μην υπογράφεις αποφαση που αφορα συγγενικό προσωπο !
Αν ο Παύλος μπορουσε να σου μιλήσει σίγουρα θα άκουγες πολλα....
Προσβολή στην μνημη του η πράξη σου !

Ανώνυμος είπε...

Πόσο πονάει η αλήθεια!

ΑΓΡΑΦΑ είπε...

OI Καρπενησιώτες ειχαν ποτε καλύτερο ΔΗμαρχο απ το Μπακογιαννη και δεν το Ξέρουμε?
Η Μηπως η Περιφερεια ειχε καλύτερο Περιαφερειαρχη. Κανένας ποτέ δεν πάταγε στο γραφείο. Θα μας τρελανεται όλους εσεις. Θελετε μια ζωη να ειστε τελευταιαοι.

Ανώνυμος είπε...

Ρεζίλι μας έκανε με τις ύβρεις του ολα τα μεγάλα αθηναΐκα ενημερωτικά δίκτυα εφημερίδες τον κράζουν....
Ουτε καταλαβε ποσο ασχημα χτυπάει ολο αυτο που έκανε ....
400.000 ευρω επιχορήγηση οί δυο μας δήμοι και αυτος θελει 600.000 για ενα σπιτάκι 100 μετρα ....
Για ονομα του θεου και της Παναγίας πια ...

Ανώνυμος είπε...

Να πληρώσει από την τσέπη του και να κάνει ότι μουσείο θέλει.Τί δουλειά έχει δημόσιο χρήμα να επιδοτεί οικογενειακές υποθέσεις!!Ε ρε τί είχε να γίνει αν ήταν στη θέση του Συριζαίος.!!

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα είναι ότι ο Δήμος Καρπενησίου αντί να αναβαθμίσει και να προβάλλει έναν ιστορικό τόπο και αντίστοιχα ένα ιστορικό μουσείο, αυτό των Κορυσχάδων, επέλεξε να εντάξει ως πρόταση στο ΕΣΠΑ το πατρικό σπίτι της οικογένειας Μπακογιάννη.
Είναι ίδια τα μεγέθη κ. Δήμαρχε από ιστορικής πλευράς; Αλλά και από οικονομικής, σε ότι αφορά τα οφέλη από την επισκεψιμότητα των χώρων, για την τοπική κοινωνία;
Οι προτεραιότητες του Δήμου Καρπενησίου αποκαλύπτουν λοιπόν ξεκάθαρα την αδιαφορία για την ιστορική ανάδειξη αυτού του τόπου, γεγονός που θα είχε πολλαπλά οφέλη για την τοπική κοινωνία. Και βεβαίως αποκαλύπτουν και την στενή σχέση του Δημάρχου και της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου που για μια ακόμη φορά λειτουργούν ως εντολοδόχοι της "Αγίας Οικογένειας"...