Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

1 Κοντά στους μαθητές

Δωρεά laptop και σχολικά είδη σε σχολεία του Δήμου Αγράφων

Το ευγενικό του πρόσωπο έδειξε σε σχολεία του Δήμου Αγράφων ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Συν στον άνθρωπο», ο οποίος προσέφερε δωρεάν γραφική ύλη και σχολικά είδη σε σχολεία του Δήμου.
Η αντιδήμαρχος Αγράφων κα Βασιλική Φεγγούλη, μετά από επικοινωνία που είχε με την Πρόεδρο του Συλλόγου κα Μαίρη Καλλιάνη, παρέλαβε από μέλη του συλλόγου τα σχολικά είδη, όπου τα παρέδωσε η ίδια σε σχολεία του Δήμου Αγράφων, ούτως ώστε οι προϊστάμενοι των σχολικών μονάδων να τα χρησιμοποιήσουν αναλόγως με τις ανάγκες που αντιμετωπίζουν.
Ο Δήμαρχος και η δημοτική αρχή ευχαριστούν θερμά το Σύλλογο «Συν στον Άνθρωπο» και ευελπιστούν το παράδειγμά τους να το μιμηθούν και άλλοι Σύλλογοι.
Δωρεά laptop σε 9 σχολεία 
Σε εννέα σχολεία του Δήμου Αγράφων δόθηκαν δωρεάν φορητοί υπολογιστές, μετά από ενέργειες του Δημάρχου κ. Μπαμπαλή.
Ο Δήμαρχος Αγράφων κ.  Θεόδωρος Μπαμπαλής σε επικοινωνία που είχε με τον κ. Κασίμη υπεύθυνο μηχανογράφησης της εταιρείας Accenture τον ενημέρωσε για τις ανάγκες των σχολείων και αμέσως ανταποκρίθηκε με την αποστολή εννέα (9) laptop της εταιρείας DELL.
Τόσο ο Δήμαρχος όσο και η δημοτική αρχή ευχαριστεί θερμά την εταιρεία Accenture και τον κ. Κασίμη για την ευγενική προσφορά και ευελπιστεί στη συνέχιση της καλής συνεργασίας, ώστε να καλυφθούν και οι ανάγκες των υπόλοιπων σχολείων του Δήμου Αγράφων.

Οι φορητοί υπολογιστές παραδόθηκαν την περασμένη εβδομάδα από την αρμόδια Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Φεγγούλη στα εξής σχολεία:
1. Δημοτικό Σχολείο Αγράφων
2. Δημοτικό Σχολείο Κρέντης
3. Δημοτικό Σχολείο Ραπτοπούλου
4. Δημοτικό Σχολείο Βαλαώρας
5. Γυμνάσιο Φραγκίστας
6. Λυκειακές Τάξεις Γρανίτσας
7. Δημοτικό Σχολείο Γρανίτσας
8. Νηπιαγωγείο Παλαιοκατούνας
9. Δημοτικό Σχολείο Δαφνούλας
ΔΤ


 Εμφάνιση laptop_sxoleia.jpg

1 σχόλιο :

Βλαμμάρας Βλαμμένος είπε...

Μάλιστα!!! εκπαιδευόμαστε στην επαιτεία, και ικετεύουμε μικρές εταιρίες και αύριο πολυεθνικές, ώστε να συνηθίσουμε στα τερτίπια της ΝΤΠ, με σκοπό να μεταλαμπαδέψουμε τη ραγιαδοσύνη μας στα αθώα παιδιά μας.

Πλησιάζει η ευλογημένη μέρα που όλοι αυτοί οι επικίνδυνοι της εξουσίας θ' απολογηθούν...