Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

0 Στο συνέδριο της ΠΕΔ Στερεάς Σουλιώτης και Μπαμπαλής

Όλα τα θέματα που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες συζήτησαν οι αυτοδιοικητικοί της Στερεάς στο συνέδριο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων, που πραγματοποιήθηκε στα Καμένα Βούρλα στις 11 και 12 Νοεμβρίου. Τις εργασίες του - κατά γενική ομολογία - άψογα διοργανωμένου συνεδρίου, κήρυξε ο Πρόεδρος της ΠΕΔ και Δήμαρχος Ορχομενού κ. Λουκάς Υπερήφανος, δίνοντας και το στίγμα των προβληματισμών που έθεσαν οι θεματικές επιτροπές στο σύνολό τους και συζητήθηκαν τη δεύτερη μέρα. Στην έναρξη του συνεδρίου, το συνέδριο των Δημάρχων χαιρέτισε και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστας Μπακογιάννης, ενώ - μεταξύ άλλων - είχαν ακόμη την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Γιώργο Πατούλη για τις πρώτες διερευνητικές επαφές με τον νέο υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Σκουρλέτη, ενόψει του νέου μοντέλου Διοικητικής Οργάνωσης της χώρας που βρίσκεται σε διαβούλευση από το αρμόδιο υπουργείο.
Στο συνέδριο συμμετείχαν και οι δύο δήμαρχοι της Ευρυτανίας,ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής και ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης .
Επίσης παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Αλιάρτου κ.Γιώργος Ντασιώτης ,ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Καρπενήσι κ.Γιάννης Σταμάτης ,η Πρόεδρος της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ και μέλος της  Οργανωτικής Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης  κα Σοφία Ζαλοκώστα καθώς και ο γραμματέας της ΠΕΔ και δημοτικός σύμβουλος Αγράφων κ. Βαγγέλης Κατσιφός.
Δείτε φώτο απο το διήμερο συνέδριο



Εμφάνιση 15086934_1611153165856753_1077522179_n.jpg
Ο Δήμαρχος Αγράφων στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων στα Καμένα Βούρλα

Δεν υπάρχουν σχόλια :