Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

1 Στο Καρπενήσι η προετοιμασία του Παναιτωλικού

Μπορεί οι πανηγυρισμοί από την άνοδο δεν έχουν κοπάσει ακόμα στο Αγρίνιο, ωστόσο η μεταγραφολογία οργιάζει καθημερινά με πλήθος ονομάτων να έρχονται στο προσκήνιο.
Ουσιαστικές εξελίξεις στο θέμα θα υπάρξουν μετά το τέλος της επόμενης εβδομάδας, καθώς στις 27 Μαΐου έχει προγραμματιστεί η τελευταία προπόνηση της χρονιάς. Μέχρι τότε θα έχει ξεκαθαρίσει ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν και αναλόγως θα γίνουν οι απαιτούμενες κινήσεις.
Εν τω μεταξύ στο Καρπενήσι θα «χτιστεί» ο Παναιτωλικός της Super League, ενώ η ομάδα θα μεταβεί στο εξωτερικό (πιθανότατα στην Ιταλία) για σειρά φιλικών. Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει στις 27/6.
 Απ" όλες τις διοικήσεις των τελευταίων χρόνων, υπάρχει μία εμμονή με την συγκεκριμένη τοποθεσία. Βλέπετε, προπονητές και παίκτες έχουν αλλάξει αρκετοί αλλά η καλοκαιρινή συνήθεια, ποτέ. Έτσι λοιπόν και φέτος, η αποστολή του Παναιτωλικού θα βρίσκεται στο δροσερό Καρπενήσι για να ξεκινήσει την βασική της προετοιμασία. Στο διάστημα αυτό, εκτός των προπονήσεων, θ" αγωνισθεί και σε πολλά φιλικά παιχνίδια.

1 σχόλιο :

Anonymous είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΜΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑ