Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

0 Σαρώνει η αστυνομία στην Στερεά! 12 συλλήψεις σε ένα 24ωρο

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας
Συνελήφθησαν, κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ώρου, ακόμη δώδεκα άτομα για διάφορα αδικήματα
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική Επικράτεια, τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.
 Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Λιβαδειάς, Λαμίας και Άμφισσας, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Στερεάς Ελλάδας, των Α’ και Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Εύβοιας, της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας και του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας, συνολικά δώδεκα (12) άτομα.    
Συγκεκριμένα:
Συνελήφθη ημεδαπός ROMA στην Αλίαρτο Βοιωτίας για κλοπή. Ειδικότερα ο ανωτέρω κατελήφθη να έχει εισέλθει εντός του Δημοτικού σταδίου Αλίαρτου και να έχει προβεί στην αφαίρεση δεκαπέντε (15) μεταλλικών συνδετήρων, από σύστημα ποτίσματος του χλοοτάπητα του σταδίου, συνολικής χρηματικής αξίας (1.000) περίπου ευρώ. Τα ανωτέρω μεταλλικά αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο Δήμο Αλίαρτου – Θεσπιέων.

Συνελήφθησαν τέσσερις (4) ημεδαποί (δύο στη Λαμία και δύο στη Λιβαδειά), για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις.
Χαρακτηριστικά αναφέρεται η περίπτωση 34χρονου στη Λαμία, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν πέντε (5) καταδικαστικές αποφάσεις, εκ ων οποίων οι τέσσερις για παραβάσεις του νόμου περί επιταγών.
Συνελήφθη αλλοδαπός στην Χαλκίδα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Συνελήφθη ημεδαπός στην Άμφισσα, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

Συνελήφθησαν τρεις (3) αλλοδαποί (ένας στη Λιβαδειά, ένας στο Σχηματάρι και ένας στη Λαμία, οι οποίοι στερούνταν εγγράφων που νομιμοποιούν την παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.

Συνελήφθη ημεδαπός στη Λαμία, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Συνελήφθη ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, για υγειονομική παράβαση.


Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια :