Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

6 Τα Mad ,ο Κατσιάδας ,και οι celebrity(Φώτο)

 Mε απόλυτη επιτυχία και πολύ κόσμο ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 23 Ιουνίου, η 11η απονομή των μουσικών βραβείων Mad.
Τα Mad video music awards πραγματοποιήθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με πολλούς καλλιτέχνες να έχουν δώσει «το παρών» και με παρουσιαστή τον Θέμη Γεωργαντά.
Εκτός από όλους τους εγχώριους celebrity το παρών έδωσαν και κάποιοι "δικοί" μας άνθρωποι όπως ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγράφων Θεόδωρος Κατσιάδας.
O  κ.Κατσιάδας βρέθηκε στα βραβεία με την οικογένεια του και φωτογραφήθηκε δίπλα σε μεγάλα ονόματα της εγχώριας showbiz.
Δείτε παρακάτω φώτο που ανέβασε ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα στο facebook.




Λέτε με τις ηχηρές δημόσιες σχέσεις του Αντιπροέδρου,με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής,να δούμε κάποιους απο τους παραπάνω καλλιτέχνες να συμμετέχουν σε γιορτές του δήμου Αγράφων;Ίδωμεν

6 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

xaxaxxxaxa tragik ....

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΔΩ ΚΑΡΡΑ ΣΤΑ ΑΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!

Γιωργος είπε...

Ωρε τι celebrity ειναι τουτος? Ωπου φιρμα διπλα αυτος πηγαινε και εβγαινε φωτο. Μονο στο δικο του facebook εχει βαλει. Πουθενα αλλου δεν ειναι η αφεντομουτσουναρα του σε αλλα site. Τι θελει να μας δειξει αραγε? Οτι ειναι καποιος σπουδαιος? Ρε αντε παγαινε!

Ανώνυμος είπε...

AYTA EINAI!!!!

Ανώνυμος είπε...

BASILARAS OLA TA LEFTA.GIATI OXI KAI STA AGRAFA

Ανώνυμος είπε...

Να δω τον Καρρά στα Κεδρα στο πανηγυρι στον Πλατανιά με τη Στικουδη να κουνιέται και τη Συνατσακη να κάνει μετάδοση στο mad! Και μετά θα κεράσω καφέ στο Διάσελο! Χαχαχαχα. Χ.Τ