Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

0 Σε ετοιμότητα ο δήμος Καρπενησίου για τις εκλογές

Λίγες μέρες πριν τις γενικές βουλευτικές εκλογές ’15 ο Δήμος Καρπενησίου, σε συνεργασία με τους Προέδρους και Εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών.
Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας κ.Άρη Τασιό έχουν καθοριστεί συνολικά 117 εκλογικά τμήματα και καταστήματα ψηφοφορίας για τη διενέργεια των εκλογών, 67 των οποίων βρίσκονται στο Δήμο Καρπενησίου.
 Όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την απρόσκοπτη διεξαγωγή έχουν γίνει ώστε τα εκλογικά τμήματα να είναι σε ετοιμότητα. Θέματα θέρμανσης και στελέχωσης με τον απαιτούμενο εξοπλισμό (κάλπες, παραβάν) έχουν ήδη δρομολογηθεί προς αποφυγή τεχνικών προβλημάτων.
Στο μεταξύ οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου συνεχίζουν με έντονους ρυθμούς την προετοιμασία προκειμένου όλα να είναι έτοιμα. Τόσο το δημοτολόγιο όσο και το Ληξιαρχείο  καθώς και τα ΚΕΠ θα παραμείνουν ανοικτά το ερχόμενο Σάββατο αλλά και την Κυριακή των εκλογών  προκειμένου να εκδώσουν πιστοποιητικά ταυτοπροσωπίας  αλλά και γέννησης σε όσους δημότες  θέλουν να ψηφίσουν και  έχουν χάσει την ταυτότητά τους .

Τέλος, σε επιφυλακή βρίσκεται και ο μηχανισμός εξοπλισμός του Δήμου ώστε σε συνεργασία και με την Αντιπεριφέρεια Ευρυτανίας να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη μετακίνηση των ψηφοφόρων.
ΔΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια :