Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

0 Μέσα στους 10 καλύτερους προορισμούς το Καρπενήσι

Μια χώρα με απίστευτη φυσική ομορφιά, συναρπαστική ιστορία και λαογραφία, η Ελλάδα έχει αναμφισβήτητα κάτι για τον καθένα.
Από τις γραφικές παράκτιες πόλεις σε ορεινά χωριά και πολυπολιτισμικές μακεδονικές πόλεις, ο δημοφιλής ιστότοπος Culturetrip.com επέλεξε 10 πόλεις που πρέπει οπωσδήποτε κανείς να επισκεφθεί. Δέκα προορισμούς που προσφέρουν μια διαφορετική πλευρά της χώρας.
Μέσα σε αυτούς τους προορισμούς είναι και η Ευρυτανική πρωτεύουσα,το Καρπενήσι
Δείτε τι αναγράφουν στο κείμενό τους..

5. Καρπενήσι Ευρέως δημοφιλής προορισμός για τους λάτρεις του αθλημάτων και τους λάτρεις της φύσης, το Καρπενήσι είναι μια μικρή πόλη που βρίσκεται σε μια απομακρυσμένη και αραιοκατοικημένη περιοχή της Κεντρικής Ελλάδα που είναι γνωστή ως «Μικρή Ελβετία». Η φήμη της πόλης οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην παρθένα φυσική ομορφιά των γύρω βουνών, δασών και ποταμιών, και την καθιστούν ιδανικό προορισμό. Για το μέγεθός του, το Καρπενήσι προσφέρει μια αξιοπρεπή επιλογή από παραδοσιακά καταλύματα, αρτοποιεία, καθώς και εστιατόρια, και μπορεί να υπερηφανεύεται για μια μεγάλη ποικιλία από τοπικά εδέσματα, όπως το περίφημο λουκάνικο με πράσο και το προσούτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :