Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

11 Ερωτήματα για τον "αποκεφαλισμό" του Γ.Κατσαρού

Κοντογεώργος:"Tα τοπικά στελέχη του Συριζα oφείλουν να ξεκαθαρίσουν την θέση τους"

"Με συνοπτικές διαδικασίες, βουτώντας κυριολεκτικά στην επετηρίδα των Αξιωματικών, αποστράτευσαν τον ικανό ακέραιο και άξιο καθ’ όλα, Αστυνομικό Διευθυντή Ευρυτανίας, συμπατριώτη μας Γιάννη Κατσαρό, ενώ δεν ήταν σε καμία περίπτωση η σειρά του να κριθεί".
Αυτά τονίζει μεταξύ άλλων σε επιστολή του στο "PO" ο πρώην Βουλευτής Ευρυτανίας κ.Κώστας Κοντογεώργος βάζοντας ερωτηματικά στον «αποκεφαλισμό» ,όπως τονίζει του Αστυνομικού Διευθυντή Ευρυτανίας κ. Γιάννη Κατσαρό.
Αναλυτικά η επιστολή Κοντογεώργου έχει ως εξής..
"Τις τελευταίες μέρες έγιναν κρίσεις Αξιωματικών σε ανώτερο και ανώτατο επίπεδο της Ελληνικής Αστυνομίας. Σε αυτές τις κρίσεις, η νέα Κυβέρνηση του Συριζα και των συνεταίρων τους, έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο και την περί Δημοκρατίας αντίληψή τους.
Με συνοπτικές διαδικασίες, βουτώντας κυριολεκτικά στην επετηρίδα των Αξιωματικών, αποστράτευσαν τον ικανό ακέραιο και άξιο καθ’ όλα, Αστυνομικό Διευθυντή Ευρυτανίας, συμπατριώτη μας Γιάννη Κατσαρό, ενώ δεν ήταν σε καμία περίπτωση η σειρά του να κριθεί.
Ο «αποκεφαλισμός» στην ουσία του Γιάννη Κατσαρού, δημιουργεί πολλά ερωτηματικά και αιφνιδίασε την τοπική κοινωνία, για ένα στέλεχος της ΕΛΛΑΣ που υπηρέτησε με αυταπάρνηση, εντιμότητα και δικαιοσύνη τον τόπο και τους πολίτες.

Οι ενέργειες αυτές είναι καταδικασμένες στην συνείδηση των Ευρυτάνων πολιτών, όπως και όσοι τις εμπνεύσθηκαν. Αποτελούν επιστροφή στο σκοτεινό παρελθόν της εκδικητικότητας, του κομματισμού και του διχασμού της κοινωνίας.
Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι τα τοπικά στελέχη του Συριζα και των συνεταίρων τους, σχεδίασαν και εκτέλεσαν μια τέτοια ενέργεια.Οφείλουν να ξεκαθαρίσουν την θέση τους.Σε διαφορετική περίπτωση, είναι υπόλογοι στην κοινωνία και το σύνολο των Ευρυτάνων πολιτών".
     

11 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Μας πήρε ο πόνος για τα ψηφαλάκια στα Άγραφα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δήλωσε πάντως ο βουλευτής μας με αφέλεια πως ζητήθηκε η γνώμη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις κρίσεις στην Αστυνομία και ειδικότερα για τον κ. Κατσαρό. Οι πρακτικές αυτές μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω δυστυχώς.

Ανώνυμος είπε...

Κλιμάκια της αστυνομίας και ΣΥΡΙΖΑ σε αγαστή συνεργασία

Ανώνυμος είπε...

Χ.....κε η φοράδα σταμπέλι αν εφυγε ο κατσαρός,μην ξεφτυλίζεστε αλλο με το κλάμα σας.............

Ανώνυμος είπε...

Εσείς οι καταγγέλοντες μην ξεφτυλίζεστε αλλο...........το μοναστήρι ναναι καλά.......μην είστε τοσο παραπονιάρηδες........χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Ξεβρομησε ο τόπος και απο τους δύο

Ανώνυμος είπε...

Αν πράγματι ο βουλευτής δήλωσε ότι για τις κρίσεις στην Αστυνομία ερωτήθηκε ο τοπικός Σύριζα, τότε ο ίδιος είναι «ανόητα αφελής» και οι τακτικές αυτές επικίνδυνες για τη Δημοκρατία!
ΠΑΛΑΙΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Εδω ο κοσμος πεινάει κ εμεις ασχολούμαστε με τριχες κατσαρες..

Ανώνυμος είπε...

Ας μην κατηγορεί ο τέως ανθρώπους και παρατάξεις ....
Ενας έβαλε το χεράκι του σε ολα αυτα και φορούσε στολή ....
Γνωστός τέως πράσινος και δολοπλόκος ...

Ανώνυμος είπε...

Κανένας απο τις πολιτικές δυνάμεις δεν ασχολήθηκε με τον κατσαρο άλλο είναι το θέμα.Αν το γνωρίζει ο τέως βουλευτής κ βγαινει και λέει διάφορες αερολογίες είναι ψεύτης αν δεν το γνωρίζει είναι αφελής κ ανενημέρωτος όπως πάντα........και επικύνδινος.

Ανώνυμος είπε...

Η Ευρυτανία θα καταστραφέι μετά απο την απόσυρση των δύο αυτών σπουδάιων ανδρών.Η αναρχία και το χάος θα επικρατήσουν και υπέυθυνος για αυτά τα δεινά θα είναι -όπως πάντα απο τη δεκαετία του 1950- ο ΣΥΡΙΖΑ.Ντροπή σας αναρχοκουμμουνισταί που αποκαθηλώσατε τα δυο αυτά σκληρά εργαζόμενα χριστιανόπουλα.Να δόυμε τώρα ποιούς θα έχουν για πρότυπα τα παιδιά σας.