Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

0 Συκωτάκια κότας ριγανάτα

Υλικά:
800 γρ. συκωτάκια κοτόπουλου
Ελαιόλαδο  αρκετό για τηγάνισμα
αλάτι - πιπέρι-ρίγανη
χυμός από 1-2 λεμόνια
Οδηγίες Μαγειρέματος
Πλένουμε σχολαστικά τα συκωτάκια και τα αφήνουμε σε ένα τρυπητό για να στραγγίξουν
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο Άλτις Εξαιρετικά Παρθένο Παραδοσιακό, σε τηγάνι, αρκετά μεγάλο, ώστε να χωρούν σε μια στρώση τα συκωτάκια (διαφορετικά τα τηγανίζουμε σε 2 δόσεις)
Όταν ροδοκοκκινίσουν, τα γυρίζουμε από την άλλη πλευρά. Φροντίζουμε να έχουμε πάνω από το τηγάνι την ειδική προστατευτική σήτα για να μην καούμε από το λάδι και γυρίζουμε τα συκωτάκια γρήγορα και με προσοχή

Όταν κοκκινίσουν και από την άλλη πλευρά τα βγάζουμε σε μία πιατέλα, τα αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε μπόλικη ρίγανη, τα περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού και σερβίρουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια :