Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

0 "Ξεσήκωσαν" το Αγρίνιο οι Αγραφιώτες Σαρακατσαναίοι (Φώτο)

Τρανό γλέντι,κέφι, χορός και παράδοση συμπλέχτηκαν αρμονικά στο χορό των Αγραφιωτών Σαρακατσαναίων

Δεν είχε προηγούμενο αυτό που συνέβη χθές Σάββατο ,στο χορό των Αγραφιωτών Σαρακατσάνων ,όπου κυριολεκτικά γνωστό κέντρο του Αγρινίου «βούλιαξε» από κόσμο!
Στην κατάμεστη αίθουσα δεξιώσεων 600 & πλέον παρευρισκόμενοι διασκέδασαν κυριολεκτικά μέχρι το πρωί με αυθεντική, σαρακατσάνικη μουσική & τραγούδια.
Η φετινή εκδήλωση του Συλλόγου Αγραφιωτών Σαρακατσαναίων Αιτωλοακαρνανίας κρίνεται από κάθε άποψη επιτυχημένη, παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία.
Απέσπασε θετικότατα σχόλια από όλους για την άριστη οργάνωση της, τους δεξιοτέχνες μουσικούς και τους άψογους ερμηνευτές, την ζωντάνια των χορευτικών τμημάτων και τις επιβλητικές παραδοσιακές φορεσιές τους.
Την εκδήλωση τίμησαν μεταξύ πολλών ο Αντιδήμαρχος Αγράφων Αποστόλης Μάκκας,οι Αντιδήμαρχοι Αγρινίου Νίκος Καζαντζής ,Κώστας Καλαντζής και Ανδρέας Καραμπαλίκης,ο διοικητής της ΠΥ Αγρινίου Χριστόφορος Μπόκας πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι και τοπικοί πρόεδροι των Αγράφων και του Αγρινίου ,μέλη Σαρακατσάνικων συλλόγων (Λάρισας κ,α) καθώς και δεκάδες μέλη της Κίνησης Πολιτών Αγράφων.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου με ανακοίνωση τους ευχαριστούν ιδιαίτερα όλους τους Σαρακατσάνους που παρευρέθηκαν ,όσους συνέδραμαν για την επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης ,τους δωροθέτες, τους Χορηγούς και τις επιχειρήσεις που προσέφεραν δώρα ,τον χοροδιδάσκαλο των χορευτικών τμημάτων του συλλόγου Θεοφάνη Τσιάμη καθώς και τα παιδιά των χορευτικών για την ωραία παρουσία και δίνουν ραντεβού για το αντάμωμα το καλοκαίρι στα Άγραφα  .
Δείτε φώτο απο την εκδήλωση








ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΑΣ ΓΛΕΝΤΙ,ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ,ΤΟΝ ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΣΙΑΜΗ ΘΕΟΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ,ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ , ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ,ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΜΑΣ,ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΤΑ ΑΓΡΑΦΑ!!!!!!!!!!

Βίντεο απο τον χορό

Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης ήταν το Prasi@online



Δεν υπάρχουν σχόλια :