Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

0 Στην Περιφερειακή επιτροπή διαβούλευσης ο Σουλιώτης

Παρουσία του δημάρχου Καρπενησίου στο συμβούλιο της ΠΕΔ
Πραγματοποιήθηκε χθες η ειδική δημόσια συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία, και εκεί συμμετείχε ο δήμαρχος Καρπενησίου κ. Σουλιώτης ως μέλος της επιτροπής διαβούλευσης.
Η συνεδρίαση είχε ως αποκλειστικό θέμα τον απολογισμό των πεπραγμένων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Η Περιφερειακή Επιτροπή ∆ιαβούλευσης συνεδριάζει δηµόσια και εισηγείται στο Περιφερειακό Συµβούλιο σχετικά µε τις βασικές αναπτυξιακές προτεραιότητες της περιφέρειας, γνωµοδοτεί για θέµατα γενικότερου
περιφερειακού ενδιαφέροντος, εξετάζει τα προβλήµατα και τις αναπτυξιακές δυνατότητες της περιφέρειας, διατυπώνει γνώµη για την επίλυση των προβληµάτων και την αξιοποίηση των δυνατοτήτων αυτών.

Επίσης στη Λαμία βρέθηκε ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Σουλιώτης, χθες Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016 για τη 2η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας, η οποία πραγματοποιήθηκε από κοινού με την Επιτροπή ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ της ΠΕΔ /ΣΕ. Το θέμα της συνεδρίασης ήταν   η ενημέρωση , συζήτηση και λήψη απόφασης για τα τρέχοντα θέματα που αφορούν το ασφαλιστικό και τη φορολόγηση των αγροτών καθώς και τις σχετικές κινητοποιήσεις .      
Κατά τη σύσκεψη  υπήρξε τοποθέτηση όλων των παρόντων μελών και διενεργήθηκε ουσιαστικός διάλογος με τους εκπροσώπους των αγροτών, προκειμένου να ακουστούν όλες οι θέσεις και απόψεις πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα.
Με βάση τα συμπεράσματα της συζήτησης που προηγήθηκε, συνδιαμορφώθηκε το ψήφισμα με τη συμμετοχή των εκπροσώπων των αγροτών και στη συνέχεια το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Δ. ψήφισε κατά πλειοψηφία το συνημμένο ψήφισμα.

ΔΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια :