Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

0 Έργα βελτίωσης του οδικού δικτύου Κρίκελλο-Άμπλιανη

Ποιες εργασίες πρόκειται να γίνουν
Ανοιχτό διαγωνισμό προκηρύσσει η Π.Ε Ευρυτανίας που αφορά έργα βελτίωσης και αποκατάστασης βλαβών της Επαρχιακής οδού από την Τ/Κ  Κρικέλλου προς τις Τ/Κ Σταύλων  και Άμπλιανης του π. Δήμου Δομνίστας.
Ο  Προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 240.000.00 € με τον ΦΠΑ και αντιμετωπίζεται από πιστώσεις  ΣΑΕΠ 066  της Π. Ε  Ευρυτανίας
Σύμφωνα με την τεχνική υπηρεσία της Αντιπεριφέρειας προβλέπονται οι παρακάτω εργασίες :
-Ανακατασκευής  του οδοστρώματος σε διάφορες θέσεις του ανωτέρω οδικού άξονα με εξυγίανση του καταστρώματος, την διευθέτηση των κατά μήκος και κατά πλάτος κλίσεών  του και την τσιμεντόστρωση ή την ασφαλτόστρωσή του στα εν λόγω σημεία.
-Κατασκευή στραγγιστηρίων σε σημεία που υπάρχουν πολλά επιφανειακά αλλά και υπόγεια ύδατα για την προστασία του δρόμου σε  θέσεις που θα υποδείξει η υπηρεσία μας.
-Κατασκευή τοιχίων από οπλισμένο σκυρόδεμα σε ωρισμένες θέσεις που υπάρχουν έντονες κατολισθήσεις και ο Επαρχιακός  άξονας θέλει άμεση προστασία.

-Κατασκευή σαρζανέτ ανάντη της Τ/Κ  Άμπλιανης για την προστασία της οδού από περαιτέρω κατολισθήσεις, και
-Προσαρμογή των φρεατίων ύδρευσης στη στάθμη του οδοστρώματος της Επαρχιακής  οδού, εντός και εκτός της Τ/Κ   Άμπλιανης.  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :