Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

3 Στον εισαγγελέα ο Μπαμπαλής

Κατέθεσε φάκελο με τα σοβαρά προβλήματα στην πρωτοβάθμια υγεία των Αγράφων 
Στον Εισαγγελέα Ευρυτανίας βρέθηκε προ ημερών ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής προκειμένου να καταθέσει φάκελο με επισυναπτόμενες όλες τις έγγραφες ενέργειές του, τις οχλήσεις αλλά και το ψήφισμα διαμαρτυρίας του Δημοτικού Συμβουλίου προς το Υπουργείο Υγείας, την 5η ΥΠΕ και τους κατά περίπτωση αρμόδιους φορείς, σύμφωνα κάθε φορά με τις ανάγκες,
τα προβλήματα και τις ελλείψεις που προέκυπταν σχετικά με τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας, των Περιφερειακών Ιατρείων, του Ασθενοφόρου αλλά και πολλών άλλων ζητημάτων που συνέβαλλαν στην μεγέθυνση των ελλείψεων, στην αύξηση της ανασφάλειας και στη δραματική μείωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών των Αγράφων.
Ο Δήμαρχος Αγράφων με αίσθημα ευθύνης και αγανάκτησης,
 εξέθεσε τη σοβαρότητα και κρισιμότητα της κατάστασης στις ελλειπείς Υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας
Φροντίδας Υγείας στην περιοχή του Δήμου Αγράφων, προσκόμισε στον Εισαγγελέα τον φάκελο με δώδεκα (12) στον αριθμό σχετικά προαναφερόμενα έγγραφα, προκειμένου η κατάσταση να διερευνηθεί με τα νόμιμα μέσα.


3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω οτι εδω ειχα διαβάσει πριν λίγο καιρο και μια αναφορά του Τσιτσάνη προς τον εισαγγελέα.

Ανώνυμος είπε...

Για να ειμαστε και λιγο σοβαροί. Για την διάλυση του ΕΣΥ στην Δυτική Ευρυτανία ο Εισαγγελέας κάλεσε και καλεί φυσικά πρόσωπα. Φυσικό ήταν να καλέσει και τον Μπαμπαλή. Οι δημόσιες παρεμβάσεις μετά απο 2 και 3 μήνες απο τότε που ξεκίνησε η έρευνα του εισαγγελέα, προκαλούν γέλιο για τους γνωρίζοντες. Ευγενικά. Πως λέμε είναι αλλού.

Ανώνυμος είπε...

Εισαγγελέας; Τι είν' τούτου;