Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

0 Μειώσεις 10% στα δημοτικά τέλη του Καρπενησίου

Μειώσεις θα δούν στα τέλη τους  5.000 καταναλωτές του δήμου Καρπενησίου
Ο Δήμος Καρπενησίου αφουγκραζόμενος τη δυσχερή οικονομική κατάσταση μεγάλου μέρους των δημοτών του, προχωράει σε μείωση των τελών ύδρευσης και νεκροταφείου με σκοπό την ανακούφιση τους.
 Συγκεκριμένα, προχωράει σε μείωση κατά 10% των τελών ύδρευσης στη Δημοτική Ενότητα Καρπενησίου, που αφορά τη μείωση του παγίου, μέτρο από το οποίο θα ωφεληθούν 5.000 καταναλωτές περίπου.
Επίσης, διπλασιάζει το ποσοστό της έκπτωσης στους λογαριασμούς των πολυτέκνων, των ΑΜΕΑ και των αναπήρων. Για τα τέλη νεκροταφείου αποφάσισε μείωση κατά 10% για τα νεκροταφεία όλων των Τοπικών Κοινοτήτων. Παράλληλα, διορθώσαμε το τεχνικό πρόβλημα στο νέο νεκροταφείο Καρπενησίου με μείωση των τελών και αύξηση του χρόνου παραμονής της ταφής με μικρότερο κόστος. Πρόθεση του Δήμου Καρπενησίου είναι η περαιτέρω μείωση των τελών. Όμως για να επιτευχθεί αυτό, πρέπει και οι δημότες να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.

Τα υπόλοιπα τέλη παραμένουν στα ίδια επίπεδα με το 2016. Στόχος του δήμου παραμένει να παίρνει λίγα από πολλούς και όχι πολλά από λίγους.
ΔΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια :