Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

2 Καρπενήσι:Συγκέντρωση φαρμάκων για την Γάζα

ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
Για μια ακόμη φορά βρισκόμαστε μπροστά σε μια μαζική δολοφονία του Παλαιστινιακού λαού.
Η Γάζα φλέγεται τη στιγμή που διεθνώς απαγορευμένα όπλα σκορπούν το θάνατο. Βομβαρδίζονται τα σχολεία, τα νοσοκομεία, τα σπίτια των αμάχων.
Ολόκληρες οικογένειες ξεκληρίζονται και εκατοντάδες άνθρωποι μένουν ακρωτηριασμένοι ή τραυματισμένοι, δυστυχώς  ανάμεσα σε αυτούς υπάρχουν και πολλά παιδιά.
Το Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας Ελένη Μπακογιάννη, με τη συνεργασία του Ράδιο Καρπενήσι και τη βοήθεια της Βαλίντας Γαλανού, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της ανθρωπιστικής οργάνωσης Fair Planet, προτίθενται να συγκεντρώσουν ιατροφαρμακευτικό υλικό για το δοκιμαζόμενο λαό της Παλαιστίνης.
Το υλικό θα συγκεντρωθεί την Κυριακή 3 Αυγούστου στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος, ώρες 10.30 – 1 το πρωί και 6-9 το βράδυ.

Για τους ευαισθητοποιημένους πολίτες που  θέλουν να ανταποκριθούν, υπάρχει λίστα με το ζητούμενο ιατροφαρμακευτικό υλικό στα φαρμακεία της πόλης μας.
Οι τιμές των φαρμάκων/υλικού κυμαίνονται από 0,15 € έως 20€ και θα πρέπει να έχουν ημερομηνία λήξης μεγαλύτερη των 6 μηνών.
Το υλικό αφού συγκεντρωθεί θα παραδοθεί στην οργάνωση Fair Planet  και στη συνέχεια θα παραληφθεί από την Παλαιστινιακή Ιατρική οργάνωση UHCC αμέσως μόλις αρθεί ο αποκλεισμός της Παλαιστίνης και επιτραπεί η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας.

             ΟΛΟΙ  ΜΠΟΡΟΥΜΕ  ΝΑ   ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΑΣ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΒΗΘΗΣΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

εεεετσι άμα δε σηκώσουμε επικοινωνιακά και την κα της κας της αυλής....

χαχαχαχ χαχαχαχχα

έλα και ξεκίνησαν οι εγγραφές...