Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

15 Ολόκληρο βουνό καταπλάκωσε την γέφυρα στα Διπόταμα(Φώτο)

Τεράστιοι είναι οι όγκοι απο βράχους και χώματα που καταπλάκωσαν την γέφυρα στα Διπόταμα Ευρυτανίας και έκλεισε το επαρχιακό δίκτυο που συνδέει το Καρπενήσι με το Αγρίνιο.
Όπως σας ενημερώσαμε απο νωρίς το πρωί η κατολίσθηση σημειώθηκε τα ξημερώματα και εως και αυτή την στιγμή στο σημείο επιχειρούν μηχανήματα της Αντιπεριφέρειας και του δήμου ώστε ο δρόμος να δωθεί στην κυκλοφορία όσο πιο σύντομα.
Άμεσα ενημερώθηκε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Κώστας Μπακογιάννης που σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας Αριστείδη Τασιό κάνουν ότι είναι δυνατόν για να επουλωθεί  άλλη μια ..πληγή  στο οδικό δίκτυο της Ευρυτανίας.
Σε μηνυμά του ο Μπακογιάννης αναφέρει...."το  Κεντρικό Κράτος οφείλει να παρέμβει άμεσα διασφαλίζοντας τους απαραίτητους πόρους για να κάνουμε τη δουλειά μας"..
Δείτε και άλλες φώτο απο την κατολίσθηση. 


15 σχόλια :

ΖΗΝΟΠΟΥΛΟΥ46 είπε...

ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΕΣΤΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!

ΖΗΝΟΠΟΥΛΟΥ46 είπε...

ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ...

Θάνος Αγρίνιο είπε...

Ευτυχώς με ενημερωσαν μέσω τηλ γιατί τελευταία στιγμή πηγαίνοντας Καρπενήσι απο Αγρίνιο θα πήγαινα απο Προυσσο.Εκει πάνω γνωρίζουν τι σημαίνει ενημέρωση των πολιτων?Τους τελείωσαν τα μελάνια να βγάλουν απο το πρωι μια ενημέρωση και να την στειλουν σε ολες τις εφημεριδες και της Αιτωλ/νίας?Αλλά ξέχασα ..έπεσε πολύ δουλειά!!

Ανώνυμος είπε...

Αφορμή ψάχνεις βλέπω φίλε μου να τα χώσεις στον Τασιό.Συνέχεια τα ίδια λες.Τι έγινε.Αρνήθηκε να σε βολέψει κάπου γι αυτο τοσες γκρινιες;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Unknown είπε...

Θα σας παρακαλούσαμε να είστε πιο ευπρεπής στις εκφράσεις σας.Διάλογος με τέτοιο τρόπο δεν γίνεται και τα σχόλια σας θα διαγράφονται.

Μάκης είπε...

ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ...
Ο/Η ΖΗΝΟΠΟΥΛΟΥ46
Ο ΤΑΣΙΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗΣ.
ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ο/Η Θάνος Αγρίνιο ΚΑΤΙ ΕΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΤΟΥ ΤΑΣΙΟΥ
ΔΕΣ ΕΔΩ

https://www.facebook.com/pages/%CE%A4%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%91%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B7%CF%82/143497192362629?fref=ts

Θάνος Αγρίνιο είπε...

Δηλαδή για να καταλάβω γιατι θα τρελαθούμε,για να ενημερωθώ πρέπει να ξέρω απο φεισμπουκ!!Αυτά είναι!ποσο μπροστα ειστε εκει στην νομαρχια.οφειλε ο κ.Τασιος να ενημερωσει αμεσα τον εντυπο και ηλεκτρονικο τυπο της ευρυτανιας και των ομμορων νομων.ετσι την ξερω εγω την ενημερωση.τωρα αν νομιζουν οτι απο το φεισμπουκ θα διοικησουν την ευρυτανια ειναι βαθια νυκτωμενοι.καλο βραδυ πατριωτες

Θάνος Αγρίνιο είπε...

Τωρα μολις τα παιδια του agrinioreport ανεβασαν μια ανακοινωση απο την περιφερεια που την δημοσιευσαν στο καρπενησι.επειδη δεν γνωριζω το γραφειο τυπου της νομαρχιας ειναι η εφημερίδα ή δεν υπαρχει καθολου γραφειο τυπου.http://agrinioreport.com/%CE%B7-%CF%80%CE%B5-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%85%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CF%83%CE%B8%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84/

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχ
απο ξένο μαθαινεις την αλήθεια!!!Το γραφείο τυπου της νομαρχίας είναι η εφημερίδα?
κλαιω...................

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΤΙ ΥΠΟΝΟΕΙΤΕ;ΟΤΙ Ο ΤΑΣΙΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ ΜΕΣΩ FACEBOOK;;;;
ΑΝΤΕ ΡΕ

ΖΗΝΟΠΟΥΛΟΥ46 είπε...

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΘΑΝΟΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΕΡΙ ..."ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ" ΤΟΥ ΤΑΣΙΟΥ